Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?

Figyelt kérdés
Nem all modomban megtartani,de rettenetesen felek az egesztol.
2016. okt. 8. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
15%
Van egy templom magyarorszagon es ott egy szobort az abortalt gyerekek emlekre 10000 gyertya eg ott....minden nap ujra es ujra
2016. okt. 19. 19:39
 52/67 A kérdező kommentje:

Nem mondom,hogy nem vívódtam egy percet sem,de meg kellett hoznom ezt az áldozatot.

Hiába fröcsögtök meg puffogtok itt, hogy milyen szemét vagyok...

Nem vagyok szemét,mert a meglévő gyerekek érdekét néztem, és a mi helyzetünkben ez volt az egyetlen járható út.

Akkor Ti biztosan a súlyosan beteg magzatot sem vetetnétek el,tönkre téve ezzel a család életét,és a már meglévő gyerekek boldogságát.Mert bizony egy nagyon beteg gyerek rengeteg odaadást,törődést,fejlesztést,orvoshoz járogatást igényel,és ez mind mind a többi gyerektől veszi el az időt, és szép lassan felőröl mindenkit.... (sajnos)

És igen is édesanya vagyok.Azért mert volt abortuszom attól még édesanya vagyok,és nem vagyok kevesebb attól,aki szerint halálos bűnt követtem el.

Illetve 100x különb vagyok Lakatos Vanesszánál,mert velem egyszer fordult elő,míg vele most hatodjára és fiatal kora,illetve mint ismeretes termékenysége révén több mint valószínű,hogy nem is utoljára...különb vagyok,mert nem szülöm nyakra főre a gyerekeket 8 általánosra "segílyír" sorba állva....de nem is ragozom tovább.

Ha majd meg kell bűnhődnöm érte majd megbűnhődök a sorstársaimmal, s hátha nektek ez némi elégtételt jelent,de nem vagytok más életében,nem élhetitek más életét,és nincs is jogotok ezért azon nőket pocskondiázni,akik nem azon az állásponton vannak mint Ti.

És nyugodtan kövezzetek meg,de számomra egy 6 hetes magzat nem egyenlő egy kifejlett megszületett újszülöttel. Ha a kettő egyenrangú lenne a jog sem engedné a művi terhességmegszakítást.

2016. okt. 19. 19:51
 53/67 anonim ***** válasza:
11%

Bunt sokszor a torveny engedi

Nincs kulonbseg kozted as vanessza kozt talan annyi toled tobb eszt varna az ember...

Baal istene binliai idok a torveny engedte a szornyu aldozatot.

Az emberek minden evben Baal istennek aldoztak elsoszulott gyermekuket

Elve baal szobrara elevenen egettek el

A halalsikolyokat a papok zeneje es tanca takarta el a kozonseg elott.

A helyszin a korhaz az aldozat ugyanaz

Jobb elet remenyeben feladozzak a nok sajat meg nem szuletett gyermekuket.

Persze most altatunk hogy az anya ne hallja a muszerek femes hangjat ahogy darabokra tepi es kiszivja az eletet.

2016. okt. 19. 20:13
 54/67 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, szerintem aki ilyen átgondoltan döntött, annak nincs mit tartani később se a lelkiismeretétől.

#51/#53, hittéríteni a templomban kell, nem itt...

2016. okt. 19. 21:58
 55/67 anonim ***** válasza:
20%
Ja kérdező,, veled egyszer fordult elő MÉG... majd kapartatod a következőt is... mivel elkötés mellett is van minimális esély, kb mint hormonos spirál mellett. úgyhogy készülj....
2016. okt. 19. 22:07
 56/67 anonim ***** válasza:
23%
#55, és természetesen azért is majd a Kérdezőt lehet hibáztatni, igaz?
2016. okt. 19. 22:20
 57/67 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó:te meg nem ismered az egész sztorit.Egy masik kérdésben leírta a kérdező hogy a meglévő három gyerekből is csak egy volt tervezett.Tehat utanna jött 3!!! akit nem tervezett.Ezek fényében sajnos nehéz elhinni hogy ez volt az utolsó abortusza.
2016. okt. 20. 05:55
 58/67 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező. Felelősségteljesen döntöttél. A magzat nem gyerek, hanem magzat. Más kérdés, hogy sokan akként tekintenek rá. Attól még nem lesz az. Neked már vannak gyerekeid, az ők és a saját érdekeiteket néztétek előbb.

Ha úgy gondolod, hogy ezt kellett tennetek, akkor ezt kellett, és emiatt valóban nem kell rosszul érezned magad.

Sok esetben egy abortusz sokkal felelősségteljesebb döntés, mint az, hogy az illető megszüli..

Ezt nyilván az abortusz ellenesek soha nem lesznek képesek így látni.. mégis van abortusz..

Na vajon ki a helikopter?

2016. okt. 21. 22:09
 59/67 anonim ***** válasza:
27%

Felelossegteljes dontes kizarolag a csaladtervezes es fogamzasgatlas.

A szuper termekenyeknek a dupla vedekezes a komplet csaladnak a ferfi 2 perces elkotesi mutetje.

Ha az elet nem jon letre nem is kell donteni

2016. okt. 22. 09:49
 60/67 anonim ***** válasza:
29%
Szerinted.
2016. okt. 22. 11:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!