Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?
Igen elofordul belehal valaki az altatasba.
Elofordul mehperforatio fertozes vermergezes mehszaj serules stb
Igen minden mutetnel van aki ott marad
Par eve egy 16 eves kislany halt bele az abortuszba ennyi volt az elete...
Kérdező, a hivatalos statisztika szerint a 12. héten belül végzett művi abortusz halálozása cc. 1:60 000, tehát a magyar abortuszok számát nézve másfél-két évente hal bele egy nő Magyarországon.
(összehasonlításul a kihordott terhesség és szülés anyai halálozása 1:15 000, tehát terhességgel-szüléssel kapcsolatos okba évente 6-7 nő hal bele Magyarországon)
Az esetek nagy többségében nyilván azok, akiknek egyéb egészségügyi problémájuk is van, mint a szívbetegség, vérnyomás-, vagy cukorbetegség vagy az extrém elhízás)
Lepontozhattok a kerdesre valaszoltam
Igen bele lehet halni.
Ne szepitsunk minden mutet veszelyes foleg ha a beteg keresere vegzik.
Ott voltam mikor meghalt a kislany az abortusz alatt meg egy orat dolgoztunk rajta
Diagnozis akut ruiterembolia ( maj es tudo embolia egyszere)
Egeszseges kis copfos kislany volt....
Remélem nálam minden rendben lesz.
Sajna tényleg nem bírok többet sem lelkileg sem anyagilag eltartani,felnevelni,a férjem is kijelentette,hogy nem tartjuk meg és kész, különben válás lesz.
"Kedves" utolsó, és aki még itt fröcsög mr nem egy a véleményünk.
Mondtam,elfogadom,ha valaki nem azon a véleményen van mint én,de a sértegetést azt mellőzzük.Más kérdéseknél is.
Attól a kérdezőnek nem lesz jobb, az ilyen veszett habzó szájú ősanyák meg a végén még szívrohamot kapnak.
Az is jó,amikor írjátok,hogy törvénnyel megtiltanátok az abot.
De jó lenne a sok sufni ab,meg a sok csecsemőgyilkosság, vagy az elhagyott intézetis gyerekek.Vagy ha az anya megszüli az x számú gyerek mellé,és az addig boldog család rámegy erre az egészre.
Van aki ellenzi,van aki nem.
Van aki hobbiabos (nyilván azt én is elítélem) és van aki olyan helyzetbe kerül. hogy egyszerűen nincs más lehetősége,de ezért még nem kell virtuálisan kivégezni....
Kedves utolsó!
OLVASS! mielőtt csak úgy beböfögsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!