Egy abortuszba bele lehet halni az anyanak?

Figyelt kérdés
Nem all modomban megtartani,de rettenetesen felek az egesztol.
2016. okt. 8. 10:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
44%
Én nem is hívom a terhes nőt anyának, mert még nem az.
2016. okt. 11. 20:52
 42/67 anonim ***** válasza:
46%
Minden műtétnek megvan a kockázata hogy az asztalon maradsz de ez elképesztően kicsi.
2016. okt. 15. 15:19
 43/67 anonim ***** válasza:
62%
41-es! Miert nem? Abortuszom volt, 3 gyerekes anya vagyok. Akkor nem vagyok anya vagy mi?
2016. okt. 15. 15:51
 44/67 A kérdező kommentje:

En is edesanya vagyok attol meg.

Az osszes nem kivant gyeremeket az abelleneseknek kellene eltartania.hu de szep vilag lenne,ha minden ilyen gyermek megszuletne.azt gondolom mindenkinek jobb igy,kiveve persze akkor ha a no az abot hasznalna fogamzasgatlonak.

En meghoztam azt a nehez dontest,hogy bealdoztam ot,hogy a tobbinek mindene meglegyen.

Es amint a mellekelt abra mutatja tuleltem,es azt gondolom,hogy a legmegfelelobb dontest hoztuk meg a helyzetunkbe,es ettol igen is edesanya vagyok!

S hogy soha tobbet ne kelljen ilyen nehez dontesteghozni elinditottam a muvi meddove tetel hosszadalmas folyamatat is.

A csaladvedelmis pedig kozolte,hogy sajnalja,hogy lakatos vanessza nem igy gondolkozik,akinek 21 evesen 4 gyereke van,es a 7. !!! abnal jar.

2016. okt. 18. 15:04
 45/67 anonim ***** válasza:
61%
Hát ha téged megnyugtat hogy jobb vagy mint Lakatos Vanessza...
2016. okt. 18. 15:09
 46/67 anonim ***** válasza:
54%
Hamarabb kellett volna elköttetned magad és akkor ez a baba nem esett volna neked áldozatul. Meg tudod, megfelelő védekezés a varázsszó.... de persze minden abortuszos 220 féle módon védekezik egyszerre, és még így is terhes lesz.... Ja és családvédelmis ilyet tuti nem mond, hogy te milyen hű de szuperül gondolkozol. Aki jól gondolkozik, megtesz mindent hpgy ne kelljen kapartatni.
2016. okt. 18. 15:11
 47/67 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó:pont ahogy írtad.Előzőleg írta a kérdező hogy gyógyszer óvszer és spirál mellett teherbe esett.Persze biztosan mindet rendeltetésszerűen használta.
2016. okt. 18. 17:25
 48/67 anonim ***** válasza:
41%

45 ev alatt soha nem sikerult nem tervezetten teherbe esnem

Erdekes

2016. okt. 18. 19:24
 49/67 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó:én is ezt írtam korábban.Három tervezett gyerek mind 1-2 hónapon belül megfogant mégsem lettem mellette terhes soha.Én nem is hiszem el ezt a sok véletlen terhességet.
2016. okt. 19. 06:31
 50/67 anonim ***** válasza:
16%
De túlélte, ez a lényeg!! Most már újabb dologtól retteghet: a lelkiismeretétől. Előbb-utóbb azzal is szembe kell néznie (neki is meg Lakatos Vanesszának is).
2016. okt. 19. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!