Furcsa módon egyetlen feltett kérdésemre sem válaszoltál, viszont olyan nevetséges terelést adtál elő az utolsó kommentjeidben, hogy azt a legkorruptabb politikus is irigyelhetné.
Hogy jönnek ide a szentek?
Vallási okaid vannak?
Tudtad, hogy az ítélet csakis Istené?
Hogy már azzal bűnt követtél el, hogy ezt a kérdést leírtad?
A bűnt ítélheted el, a bűnöst nem.
Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek. (Mt. 7,1)
Miért nézed pedig a szálkát, amely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre? (Mt. 7,3)
Sőt, a hét halálos bűnből kettőt el is követtél.
Milyen érzés látszatkereszténynek lenni?
Na idefigyelj te intelligenciától túltengő, ítélkező barom! Ha nem lenne világos az 57%-os jómadárra gondolok. Azért mert te duplán védekezel és neked nem jelent gondot, mégis milyen alapon mersz te bárkinek is szemrehányást tenni, amiért ő nem így cselekszik?! Nem képzeld el, nem élvezem gumival a szexet, ezért szedek gyógyszert, ezt kb már harmadjára írom le, nem tudom ebben mi olyan felfoghatatlan. Védekezem, ez eljut az agyadig?! Majd nehogy már én legyek a hibás, amiért nem védekezek többféleképpen is. Én élvezni akarom a szexet, így hát nem fogok gumival szexelni. Ennyi. Azt azért elárulnád, hogy milyen ragyogó elméletből szülted meg a mogyorónyi agyaddal, hogy ha a gumit nem élvezem, akkor az abortuszt biztos..?! Az ítélkezésen kívül tudsz mást is? Vagy csak ennyire futja? Ismeretlenül ítélkezni és sárral dobálózni? Gratulálok hozza, büszke lehetsz magadra.
Továbbra is erősen javaslom, hogy a saját kis életeddel és legfőképp méheddel foglalatoskodj, ne pedig a máséval, mert rohadtul nincs ahhoz közöd, hogy ki mit kezd a tulajdon testével. És szerintem ideje lenne rövidre zárni a témát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!