Mr Orange kérdése:

Abortusz pro kontra?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim válasza:
71%

44-es válaszoló: ezt nagyon szépen leírtad, maximálisan egyetértek veled.

Idézném még Dr. Christian Fiala szavait a témával kapcsolatban: "Nagyon egyszerű. Minden egyes abortusszal egy női életet mentek meg. Természetesen a petesejt és a spermium is él, de ez nem élet. A hétköznapi vitákban gyakran visszaélnek a fogalmakkal. Különösen igaz ez vallási köntösben. Egy embrió az egy embrió és egy gyermek az egy gyermek. Senki sem hívna egy gyereket fiatal nyugdíjasnak, így egy magzat sem gyermek.“

2016. aug. 29. 11:30
 52/73 anonim ***** válasza:
2%
Ez mekkora baromság, hogy egy női életet ment meg.. miért? Ha nem abortálná a nő magzatát a nő belehalna? kevés kivételtől eltekintve nem, úgyhogy nem menti meg vele az életét sem.... tehát már magában se állja meg a helyét ez a kijelentés.
2016. aug. 29. 13:36
 53/73 anonim ***** válasza:
0%
Mellette szól, hogy nem születik meg egy szegény szerencsétlen gyerek akinek a anyja, vagy apja ilyen hülyeségeket kérdez az interneten. Ellene szól hogy talán egy rendesebb embert lehetne kinevelni belőle, mint az anyja,apja.
2016. aug. 29. 20:42
 54/73 anonim ***** válasza:
24%

Mi értelme kérdést feltenni, ha tudod a választ.

Ha terhes leszel, szüld meg és add örökbe.

2016. aug. 30. 11:31
 55/73 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, az a nagy igazság, hogy szarunk arra, hogy te mit gondolsz. Az első hosszú kommentedig voltam hajlandó elolvasni.
2016. aug. 31. 22:05
 56/73 anonim ***** válasza:
9%
Én egyetértek veled kérdező :) És örülök, hogy van más is aki így gondolkodik, jó tudni!!!
2016. aug. 31. 22:10
 57/73 Dogy ***** válasza:
6%
Ellenzem ! Borzasztó ! Testi Lelki hatásai Vannak ! Soha nem mennék El Ra !
2016. szept. 1. 10:00
 58/73 anonim válasza:
85%

Szörnyű volt végigolvasni a "gyönyörű kommenteket".

Személyes történetem: (és annak üzenem aki azt kívántn, hogy renéli van pokol a halál után az ilyen nőknek, én azt kívámom soha ne kerűljön ilyen helyzetbe) Boldog hàzasságban élünk párommal. Mint minden boldog kapcsolatban eljött az idő, hogy babát terveztünk. Kissebb-nagyobb komplikáció után kb 6 hónap próbálkozás után megérkezett hozzán a csoda. Örültünk, boldogak voltunk, tervezgettünk. Odafigyeltem mindenre, étkezés, egészséges életmód, magzatvédő vitamin. És mègsem volt elég. 12. heti genetikai ultrahangon kiderűlt a babám nagyon beteg. Senkinek nek kívánom azt a pillanatot, amikor párom is csak sírva tudja nézni a monitort...Majd az ítélet, hogy igenis biopszia, hogy genetikai eredetű-e a baja (itt megjegyzem, egy hatalmas tűvel keresztűlszúrják a hasad és úgy vesznek mintát a méhlepényből, fájt nem is kicsit...). Majd várakozás, hogy mi is lesz velünk. Odahaza épp karácsony. Senkinek nem kívánok, ilyen teherrel egy napot sem. Hát nekem az egy egy hét maga volt a pokol. Majd vissza a korházba mikorra visstatendeltek minket. Majd a hír: hát nem genetikai eredetű a betegsége a babánknak (a vizsgálat eredménye pedig hogy kisfiú, azt is megtudták mondani). Tehát nem betegsége idézem "véletlen" és "senki nem tudja megmondani az okát". Ekkor már 13 hetes kismama voltam. És a genetikus orvos feltette a legfájdalmasabb kérdést amit eddig életemben hallanom kellett: Megtartja a beteg babát vagy elveteti?

Na ezt nem kívánom senkinek. Hogy ilyen dologról kelljen döbtenie, és kap egy fél órát, hogy átgondolja... És ugyanaz áll a leletemen, hogy abortusz. Ezért kéne elitélni? Rossz anya lennék, mert nem hagytam, hogy a beteg kisfiam élete végéig szenvedjen? Ezért kellene a pokolra kerűlnöm? Szerintem nincs jogotok ítélkezni! Csakis a jóistennek...

2016. szept. 3. 05:33
 59/73 anonim ***** válasza:
81%

Szaldo, borzalmas tragédia, ami veletek történt, és ilyet senkinek sem szabadna átélnie..

De igen, vannak itt néhányan, akik szerint így is ki kellett volna hordanod, hiszen ez az élet egy csoda és ő is megérdemli, hogy éljen... (Az hogy milyen életet, az mindegy..mert hát mi biztos nem tudhatjuk előre, meg az orvos a balfs, stb.)

Beteg emberek ezek, egytől egyig. Én meg egy gyereknek nem kívánok ilyen idióta szülőt. Szomorú, de van ilyen. Nem kell velük foglalkozni.

2016. szept. 3. 15:54
 60/73 anonim ***** válasza:
Ez az eset nyilván össze se hasonlítható egy olyan mondvacsinálttal, hogy "nincs pénz, nem jókor jött, nem tartok ott, stb..." Szerintem ezt te is érzed...
2016. szept. 4. 00:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!