Mr Orange kérdése:

Abortusz pro kontra?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg mindenki a saját életével a saját gyerekével és a saját méhével foglalkozzon! Nem kell az álságos szent beszéd, mert nem tudjuk mi az ami miatt valaki az abortusz mellett dönt.Aki még nem kényszerült ilyen döntésre az ne is alkosson véleményt, vagy legalább tartsa meg magának.
2016. szept. 9. 15:49
 62/73 anonim ***** válasza:
0%
védekezni kell, normálisan, és akkor nem kell abortusz. Aki nagyon nem akar gyereket, hajlandó a kombinált védekezésre, aki nem, az meg vessen magára, hogy a saját lustasága miatt megöli a gyerekét.
2016. szept. 9. 16:24
 63/73 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom az azért világos-e, hogy védekezés mellett is rohadtul teherbe lehet esni! Öcsém gyógyszer mellett született, körmösöm második kisfia is.. Meglehet ritka, de előfordul és könnyen meglehet, hogy az illető nem akar gyereket, hisz nem véletlen védekezett. Ilyenkor meg hadd döntse már el ő saját maga, hogy vállalja-e ezt a terhet vagy sem. Egyébként nem tudom sokan kinek hiszik itt magukat, hogy közlik, hogy kinek hogyan kéne élnie az életet, főként a szexuális eletet. Majd nem gondoljátok, hogy az ember 2-3 módon is védekezik, csak hogy nehogy véletlen becsússzon egy nem kívánt gyerek. Azért a szexet szeretnénk élvezni is, hadd ne abból álljon már, hogy szedjem a gyógyszert is, de húzzon a pasi gumit is, mert biztos, ami biztos.. En nem élvezem gumival a szexet, ezért szedek gyógyszert és ha teherbeesnék még emellett is, akkor bizony abortuszra mennék, mert a hátam közepére se kell gyerek.

Lassan már nem csak az lesz megszólva, aki nem védekezett es emiatt esett nem kívántam teherbe, hanem az is, aki nem védekezett minimum 2-3 feleképpen. Azért álljon már meg a menet. Mindenki foglalkozzon a saját életével, testével és legfőképp a saját méhével és nem akarjuk már megmondani ki hogy cselekedjen.

2016. szept. 9. 20:56
 64/73 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező.

Több dolgot javasolnék neked egyidejűleg,de azt hiszem ne egyszerre akard megcsinálni,arra nem futná a szellemi kapacitásodból...

1. Forgasd gyakran a helyesírás szótárt,de ne csukott szemmel!

2.Kérlek,nézz utána a lakóhelyed szerinti gyámügy-szociális hálözatnak,és érdeklődj,hogy az ott dolgozók tapasztalataik alapján melyik tábort erősítik.Meg fogsz lepődni!

3.Keress fel egy biológus-szülészt aki labirban kutat,nem orvosként dolgozik és tudd meg az igazságot a "menekülő" embrióról.

4.Ha ezeket megcsináltad,vállalj valami humán munkát hogy belülről és testközelből lásd a gondozottak napi életét-egy lakásotthonban.Vagy pl ott ahol a mostani hírek szerint volt pár szexuális picsi-pacsi kiskorú gondozottakkal..Természetesen ők mind meg akartak születni,és előre örültek hogy anno majd már 8-10 évesen beavatják őket a sex rejtelmeibe...

Nagyon kérlek fogd be.Ne fröcsögj itt azokról akik abortuszra mennek!Semmi vagy hozzájuk képest,mert ők hallgatnak,és megteszik azt amit tenniük kell abban az élethelyzetben.Míg te ismeretlenül,tétlenül,vérüket szívva pocskondiázod őket...

És csak hogy tudd!11 abortuszom volt...Persze befejezett vetélés.20 évig küzdöttem egy saját gyermekért,közben örökbefogadtam 3 testvért,nem kisebbségiek hanem fehérek,"csak" drogos szülők gyerekei.Mára felnőttek,a legkisebb is 19 éves,és imádják a most 11 hónapos öccsüket.Igen,végre sikerült.Épp időben,mert már 42 éves vagyok.Szóval,ha valakinek,hát nekem lenne "jogom" szidni őket,hiszen éveken át néztem sóvárogva a kerekedő pocakokat,a pici csomagokat a babakocsikban...És ennek ellenére eszembe nem jutna bántani őket.Ritka megkeseredett ember lehetsz ilyen mentalitással...Szállj magadba,söpörj magad körül,vagy ha mindenáron tenni akarsz valamit,akad itt pár olyan hozzászólás ami épkézláb működő javaslatot tartalmaz.Nosza!Ahogy az abortuszos nőknek,úgy neked is a kezedben a sorsod..A tested is,amivel tehetsz amit akarsz..Sőt,ha van gyereked akkor annak sorsa,és teste is...További minden jót!

2016. szept. 15. 10:12
 65/73 anonim ***** válasza:
utolsó, milyen az a biológus-szülész? Ugyanis az két külön hivatás. Ezen jót röhögtem.
2016. szept. 15. 10:27
 66/73 anonim ***** válasza:
0%
63as, nem élvezed gumival a szexet? Az abortuszt biztos élvezni fogod... a gyereked meg főleg, hisz külön élmény ha a biztonságos méhben tépnek darabokra, az anyád akaratából. És igen, én is duplán védekezem, semmivel sem macerásabb mint a szimpla védekezés, viszont szinte nullára csökkenti a teherbe esés kockázatát. Aki meg rendesen szedi a gyógyszert, annak minimális az esélye a terhességre.
2016. szept. 15. 10:29
 67/73 anonim ***** válasza:
63%
57℅-os szivesen bemutatlak egynek.Vagy többnek.Olyan emberek akik szülészként doktoráltak és utána mentek laborba kutatóbiológusnak,hogy a genetikát kutassák.Röhöghetsz csak az nem épp ildomos egy ilyen szituban.Szövegértés és logika nulla.
2016. szept. 15. 15:39
 68/73 A kérdező kommentje:
Hogy ,jön ide a helyes írás nem nem vagyok műveletlen nem azért rossz,de ezt hagyuk. Nem akarom bántani az abortuszos nőket ez nem arról ,szól nyilván amikor arra utaltam ,hogy az abortusz gyilkosság nem arra gondoltam,hogy az abortuszt végzet nők olyanok mint pl Bene László nem nem gondolom ezt. Az abortuszos nők döntő részben áldozatok van aki a rendszer van aki a saját hibája áldozata. De áldozatok az rendszer rohad belül kivül, alul felül ott a hiba nem akarom bántani az abortuszt végrehajtó nőket, bűnnek tartom ,nem vallási értelemben hanem filozófiailag ,erkölcsileg. De abszolút lehetnek érékes tagjai a társadalomnak csak azért mert hibáztak. Nagyobb a felelősége a Hipokrátészi esküt szegő orvosnak vagy a KDNP-S Semjén félnek.
2016. szept. 15. 18:03
 69/73 anonim ***** válasza:
58%

Ezt a pálfordulást wazzz.... :)

Okafogyottá vált bárminemű reakciö erre a kérdésre.

2016. szept. 16. 09:24
 70/73 anonim ***** válasza:
54%

Bár teszek ellene képességeim szerint (óvszer+naptármódszer, nem szedhetek semmilyen hormonos gyógyszert), ha terhes lennék, abortuszra mennék.

Miért?

Egyszerű.

Van két gyermekem. ennyit tudok vállalni anyagilag és érzelmileg, ennyi gyerkőc fér el nálunk.

Pontosan tudom mennyire fantasztikus nem várt, többedik gyereknek lenni: kevesebb étel, kevesebb ruha, türelem és figyelem.

Nem tudom kérdező, tudod-e mit művel a társadalom valójában az örökbeadókkal: megalázza, megveti, kiveti maga közül a nőt, aki "eldobja" a gyermekét. Egy örök bélyeg.

Egy abortuszt el lehet titkolni. Reggel bemegy, este kijön.

40 hét terhességet már nem lehet titkolni.

Szóval azt mondod, vállaljon a nő (és csak a nő) egy életnyi alázást a közösségétől, mert volt egy "kellemes félórája"?

Vállalja a teste deformálódását, a maradandó nyomokat egy gyerekért akit nem akart?

A Hippokratészi esküről meg... nézz utána milyen jó kis magzatelhajtó receptjei voltak az öregnek.

Illetve annak is, hogy pontosan mit nevezünk ma Hippokratészi eskünek. minden egyetem másra esküszik ezzel a névvel.

2016. szept. 16. 19:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!