Abortusz kontra fiatal terhesség? Ki mit javasol?
Megbánta valaki az abortuszt? Sokszor feltettétek magatoknak azt a kérdést mi lett volna ha? HA visszalehetne fordítani az időt akkor is ezt az utat választottátok volna? ÉS aki fiatalon szült (17-20éves korig) megbánta? Inkább az abortuszt választottátok volna?
nagyon kétségbeesett mami (18éves)
Szia!
Bocsánat, érdemben talán nem tudok hozzászólni de ha MAMInak nevezed magad, Te már eldöntötted:). Ha szerető családod van, akik bármilyen formában segÍteni tudnak, nehéz lesz, nagyon, de nem lesz baj;)!
Szia! Én 17 éves vagyok, most töltöm a 31. hetet a babámmal. Elején az én fejemben is megfordult az abortusz gondolata, de soha nem tudnám megtenni. Szerencsére édesanyám eltudta fogadni a dolgot és támogat most már mindenben. Párom is mellettem áll.
Ha szeretnél erről beszélgetni írj privit.
Kiszakadt a gumni...
Én nagyon nagyon megszeretném tartani a picit. UGye az anyának van a végső döntése, na most nálunk én szólhattam bele, hogy mit akarok igazán. Kapnék sok segítséget mind a két féltől mert párom szüleivel nagyon jóba vagyok de mindenki azt mondta h vetessük el. Nem tudom feldolgozni. Pedig még csak csütörtökön megyünk el vizsgálatra.
Szerintetek van esélyem arra h megtartsam a picit?
Húgom 18évesen szült, akkor én próbáltam róla lebeszélni, de nem lehetett. Most 2éves az unokaöcsém, egy tündér. Kérdeztem tesómat, hogy megbánta e és ha visszacsinálhatná a dolgokat máshogy döntene e, de azt mondta, hogy nem. Nem nehéz meg minden, de azt mondta, hogy a kisfia szeretete mindenben kárpótolja. Sztem ha szeretnéd és meg is szülöd, nem lehet megbánni (fordított esetben inkább). Gyerek mellett is néha ki lehet mozdulni! Nem a négy fal közt kell megöregedni. :)
Sok sikert a döntéshez!
18 éves? érettségivel?
Van egyáltalán szakmád?
Dolgoztál te már 200 munkanapot?(Egyébként nem kapsz gyest)
Nem fogsz sehova sem kelleni munkába, mert van egy gyereked, és nulla munkatapasztalatos.
A szülők jóindulata sem tart örökké!
Ha megtartod, számolj azzal a következménnyel, hogy háztartásbéliként fogod leélni az életed!
TE ÁLOMVILÁGBAN ÉLSZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!