Abortusz kontra fiatal terhesség? Ki mit javasol?
Megbánta valaki az abortuszt? Sokszor feltettétek magatoknak azt a kérdést mi lett volna ha? HA visszalehetne fordítani az időt akkor is ezt az utat választottátok volna? ÉS aki fiatalon szült (17-20éves korig) megbánta? Inkább az abortuszt választottátok volna?
nagyon kétségbeesett mami (18éves)
Szia én 17éves vagyok, és 25hetes terhes.
Nem érdekel mások véleménye, anyagilag nem lesz problémánk, mert párom dolgozik, jól keres. Szüleim is szívesen segítenek ha szükség lesz rá esetleg.
Nekem is mindenki az abortuszt javasolta, de nem lett volna szívem megölni.
Itt rugdos a pocimban, mára mindenki elfogadta őt.
Imádom, és a pici mellett lehet érettségizni levelezőn.
Akik annyira abortusz pártiak, öljék meg ők a gyereküket, ne erőltessél másokra a véleményüket!
Pár ismerősömnek volt, mai napig tudja hogy mikor hány éves lenne a gyereke.Ás megbánta a döntését!
Utolsó vagyok.Hiszti nálunk is volt, sírás kiabálás....
De mára elfogadták, támogatnak, és várják a picit.
Csak hagyj nekik időt megnyugodni!
Kedves kérdező, mi lett veled?
Sikerült valahogyan dönteni?
Remélem minden rendben van, és megtarthatod a Babád!
Írj, mi van veletek?
Sziasztok!
Tegnap volt a műtét!Jól vagyok fizikailag nincsen semmi bajom lelkileg próbálok nem rá gondolni és folytatni az életemet. Sokat tudtam beszélgetni erről olyan emberekkel akik igazán meghallgattak így könnyebb feldolgozni,idővel minden rendben lesz a lelkemben is!
Köszönök mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!