Hol van a babám? Ennyire fiatal még a terhesség, hogy nem lehet látni, vagy nincs is baba?
Nagyon kicsi még a terhességed, lehet hogy egy pár nappal később készült mint ahogy számoltad. Nekem az első babámnál volt ez, több pozi tesztem is volt és 2 x akartak meggyőzni róla hogy a teszt hazudik:) és nincs is baba, először 8 mm-es majd 2 nap múlva 10mm es nyálkahártyát mértek és azt mondták csak mensizni fogok. Levették a béta hcg-t aminek 2 nap múlva lett eredménye 1000-es lett szóval egyértelmű terhesség :) És rá 10 napra mentem újra akkor már szívhang is volt!!
Az h a petefészkedben van egy képlet, lehet egy másik tüsző is, nekem 2 volt terhesség mellett, de felszívódtak a 12.hétre.
Úgyhogy a vérvételből ki fog derülni van e baba!! Én szurkolok neked!!
Majd írd meg mi lett!!
Kedves Első: nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtató volt olvasni. mindenképpen írok, hogy mi lett a hcg eredmény. drukkoljatok nagyon kérlek, úgy szeretném ezt a kicsit :)
2. válaszoló: köszi Neked is, a próféta szóljon belőled és remélem ez lehet az ok, hogy később fogant a babóca :)
Szia!
Nekem 4 hét 5 naposan egyértelműen látszott a terhesség.
Igaz hüvelyi uh-gal néztek, ez nagyon nem mindegy, a hasival nem valószínű, hogy látható ilyen pici babácska.
Meg a gép minősége sem mindegy, és az orvos gyakorlata sem a dologban.
Azért mindenképp érdemes a barna miatt progeszteront szedni, a hiánya okozhatja a barnát, pedig létfontosságú.
Erre általában Ultrogestan tablettát írnak fel, vagy esetleg Duphastont.
Drukk, minden jót!
28 h km
Szia! Lehet, hogy csak később sikerült a babóca.
Én is ma voltam UH-on, mensi alapján 6+3 hetes terhes vagyok, de csak 6-7 mm-es petezsákot láttak, meg 3 cm-es sárgatestet, szőval kb. 2 héttel fiatalabb. Jövő hét végén megyek megint. A tesztem is csk a nemvár után 1 héttel lett pozitív, úgyhogy nagyon reménykedem. Nem értek az ultrahanghoz, de a 40*30-as izé akár sárgatest is lehet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!