Szerinted mi az oka annak, hogy az abortusz témakörben ennyi durva válasz van?

Figyelt kérdés
Egy kvázi idegen nő abortuszán miért képesek az emberek szidni egymást? Mi miatt élik bele magukat az emberek ebbe a témába?
2016. márc. 31. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 Helyes válasz ***** válasza:
14%

Hibaszázalékról,meg nullákról vitatkozni felesleges.Vallásos embereket megbélyegezni is az,mert az életet védik.Van egy általános belső hang,lelkiismeretnek hívják.Ha nem nyomod el magadban,hallod a hangját.

Szóval, itt kezdeném a véleményem,a többi csak reflexió volt.:A felelősségteljes párkapcsolat az alapja mindennek.Sajnos korunk "túlsexualizált" világában ezt egyre nehezebb megvalósítani.A fő kérdést pedig abban látom,hogy valaki honnan számítja élő embernek azt a "sejtcsomót" amit a méhében hordoz.Én személy szerint a fogantatás pillanatától,és ezzel elmondtam mindent.

És így meg is válaszoltam az alapkérdést is egy csapással.Azért háborodik fel Minden ember aki így gondolkodik a dologról mint én is,mert egy tollvonással ölünk,de ha minket akarna kivégezni valaki,kézzel lábbal tiltakoznánk.Ez a hanyag,mondhatni torz hozzáállás váltja ki a dühötEnnyi.Nem több.(Tisztelet az 1% kivételnek,akik bizonyos súlyos egészségügyi helyzet miatt kényszerülnek rá.)

2016. ápr. 12. 21:46
 62/62 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az az oka, hogy mivel mesterséges megszakítás, az emberek ezt "gyilkosságnak" nevezik. De most gondoljunk bele, hogy mivel a csecsemőket már annyi mindennel védik, így természetes szelekció nincs konkrétan, vagy hogy is mondjam. A lényeg az, hogy már a betegségek zöme kiküszöbölhető, ha abortusz nem létezne, sok gyerek születne rossz körülmények között és túlnépesedés lenne, az az egyik oka szerintem annak is, hogy nem tiltják a legtöbb országban.
2016. ápr. 21. 17:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!