Szerinted mi az oka annak, hogy az abortusz témakörben ennyi durva válasz van?
Kedves 8-as nem gondolod,hogy te fogod megmondani,így ismeretlenül,hogy milyen a szexuális életem :) ne légy már butuska.Egyébként köszönjük szépen,minden rendben.
Nem beteges rettegés,hanem mondjuk úgy hogy elég termékeny típus vagyok,és most munka szempontból olyan szakaszban vagyok,hogy 1 -2 évig a katasztrófával lenne egyenlő ha teherbe esnék.abortuszra meg nem megyek.ennyiről van szó.
Nem csak ez a két véglet van utolsó!
Nálunk a felelős védekezés sajnos kimerül az óvszerben, ugyanis semelyik másik fogamzásgátló módszer nem jó valamelyikünknek. Két gyerekünk van, el nem kötnek, bármennyire is szeretném...
Na nálam van az, hogy parázok folyton.
Unatkozó, gyermektelen, vallásos nők így vezetik le a keserűségüket.
Amúgy nem értem, mire jó a veszekedés... Örökbe akarnák fogadni valamelyik terhes fórumozó gyerekét?
8-as! Szerintem beteges az, ha a nők az abortuszt használják fogamzásgátlásra!
9-es! kb 0,000000000000001 % esély van arra, hogy dupla védekezés mellett terhes lesz valaki, tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy 0% !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!