Egy abortusz mennyire tartozik az apára?
Terhes vagyok, de nem tartom meg a babát.
Anyának biztosan elmondom (itthon lakok még, szóval feltűnne neki, ha napokra elmennék, meg azért szeretném, hogy valaki tudjon róla rajtam kívül). De szeretném, ha apa nem tudná meg...
Ha erre megkérem anyát (hogy ne mondja el), szerintetek megtenné?
Te ismered az anyukádat.
Miért kell napokra elmenni? Aznap, vagy max. másnap hazamehetsz.
Te ismered anyád titoktartási képességét.
Vedd figyelembe azonban, hogy minden titok előbb-utóbb napvilágra kerül!
Én sem mondtam el apámnak, minek? Fiatal voltam ahhoz, hogy megszüljem, így is eléggé nehéz volt, nem akartam még az ő károgását is hallgatni. Anyám megértett és nem mondta el apámnak.
Amúgy aznap haza engednek, ha csak nincs valamilyen komplikáció, de ez egy rutin beavatkozás, minden rendben szokott menni általában.
Utolsó, abban nem hiszem, hogy minden titok kiderül.
Én nem mondanám senkinek, szerintem anya sem ezzel kezdi majd a barátnős találkozóit.
Külföldön lesz a beavatkozás.
Nem velünk él apa (elvált szülők), szóval így kicsit könnyebb lesz, hogy ne derüljön ki.
#6, a kerdezo a sajat apjarol beszel, nem a gyereke apjarol. Valoszinu le tudta szukiteni a listat 500 fore.
kerdezo:
Amig gyerek vagy, es apad fizeti a gyerektartas illene neki is szolni.
"abban nem hiszem, hogy minden titok kiderül"
Ez nem azon múlik, mit hiszel.
Minden titokra fény derül egyszer.
az "apa" szót én is félreértettem - a te apád, nem a gyerek apja ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!