Nem lenne jobb? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval. Tudom, hogy sok abortusz elleni kampány van gyakori kérdéseken, de most egy teljesen más szögből világítom meg a helyzetet. Utálom az érzelmi zsarolást, amit a többi kampányoló csinál. (Velük vagyok, de mégis ellenük.)Tudom, hogy valaki nem tarthatja meg a gyermekét, mert olyan az anyagi helyzete, vagy fiatal. Szóval, hagyjuk most az érzelmi zsarolást. Én csak megszeretnék világítani egy elég népszerű eljárást: Nevelőszülőhöz, vagy örökbe adást. De most komolyan... jöhetnek a negatív kommentek, nem érdekel, de (talán) lehet, hogy lesz akár egy személy is, aki elgondolkodik ezen, és akkor már azt mondhatom, hogy elértem a célom.2013. jún. 1. 21:47
1/27 anonim válasza:
Szerintem felesleges az összes ilyen kampány, meg az, hogy próbálsz rábeszélni valakit valamire, mikor neki már megvan a véleménye. Valaki ellene van és valaki mellette. Mint ahogy egy vega se kezd el húst enni, attól még, hogy Te elmondod az érveidet. Konkrétan az egésznek semmi értelme.
2/27 anonim válasza:
Téged mennyiben érint a dolog? Mit érdekel téged, ki mit csinál? Nem a te tested, nem a te életed!!!
3/27 anonim válasza:
Szerintem mindössze egy csoport tud erre leghitelesebben válaszolni. Mégpedig akik nevelőotthonban, nevelőszülőknél, vagy pedig örökbe fogadva élnek, nőttek fel.
Erre más még megközelítő választ sem tud adni.
4/27 A kérdező kommentje:
Mit érdekel engem? Semmit sem tudsz az életemről!!! Nem tudhatod, hogy ezt mért írtam ki! És tudom, hogy az az ő teste, de az élet, ami benne növekszik az nem az övé, és akármennyire joga van véget vetni a baba életének, szerintem helytelen. És nem fog megváltozni a véleményem erről.
2013. jún. 1. 22:03
5/27 anonim válasza:
Miért ne lenne valamennyire az övé a magzat, aki benne növekszik? Az ő testében fejlődik, joga van dönteni arról, mi legyen vele
6/27 anonim válasza:
Ha megszüli a gyereket és utána örökbe adja, nem biztos, hogy jót cselekszik vele, lehet, hogy a gyerek számára ez olyan pszichológiai trauma lesz, ami a későbbi kapcsolatait és életvezetését is negatívan fogja befolyásolna vagy gátolni
7/27 anonim válasza:
Hát ennek a kérdésnek konkrétan semmi értelme így ebben a formában. Mindenki azt csinál, amit akar. Mit érdekel téged?
8/27 A kérdező kommentje:
Érdekel, és kész...
Szerintem egy gyerek megérdemli, hogy éljen. Ha örökbe fogadják, akkor esélyt kap arra, hogy szeressék...
2013. jún. 1. 23:14
9/27 anonim válasza:
Ha nem akarja kihordani, mert megerőszakolták, akkor te elvárnád, hogy emiatt kínlódjon 9 hónapig, hogy örökbeadhassa azt a kis gengsztert, aki örökli majd az idegen fickó génjeit? Legyünk már toleránsak a nőkkel.
10/27 anonim válasza:
Ne te döntsd már el, hogy ki mit tegyen a saját gyerekével! Ha valaki elveteti a babáját, valószínűleg megvan a maga oka. Mondom ezt úgy, hogy nem támogatom az abortuszt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!