Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem lenne jobb? (többi lent)

Nem lenne jobb? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval. Tudom, hogy sok abortusz elleni kampány van gyakori kérdéseken, de most egy teljesen más szögből világítom meg a helyzetet. Utálom az érzelmi zsarolást, amit a többi kampányoló csinál. (Velük vagyok, de mégis ellenük.)Tudom, hogy valaki nem tarthatja meg a gyermekét, mert olyan az anyagi helyzete, vagy fiatal. Szóval, hagyjuk most az érzelmi zsarolást. Én csak megszeretnék világítani egy elég népszerű eljárást: Nevelőszülőhöz, vagy örökbe adást. De most komolyan... jöhetnek a negatív kommentek, nem érdekel, de (talán) lehet, hogy lesz akár egy személy is, aki elgondolkodik ezen, és akkor már azt mondhatom, hogy elértem a célom.

2013. jún. 1. 21:47
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges az összes ilyen kampány, meg az, hogy próbálsz rábeszélni valakit valamire, mikor neki már megvan a véleménye. Valaki ellene van és valaki mellette. Mint ahogy egy vega se kezd el húst enni, attól még, hogy Te elmondod az érveidet. Konkrétan az egésznek semmi értelme.
2013. jún. 1. 21:53
 2/27 anonim ***** válasza:
29%
Téged mennyiben érint a dolog? Mit érdekel téged, ki mit csinál? Nem a te tested, nem a te életed!!!
2013. jún. 1. 21:54
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindössze egy csoport tud erre leghitelesebben válaszolni. Mégpedig akik nevelőotthonban, nevelőszülőknél, vagy pedig örökbe fogadva élnek, nőttek fel.

Erre más még megközelítő választ sem tud adni.

2013. jún. 1. 21:59
 4/27 A kérdező kommentje:
Mit érdekel engem? Semmit sem tudsz az életemről!!! Nem tudhatod, hogy ezt mért írtam ki! És tudom, hogy az az ő teste, de az élet, ami benne növekszik az nem az övé, és akármennyire joga van véget vetni a baba életének, szerintem helytelen. És nem fog megváltozni a véleményem erről.
2013. jún. 1. 22:03
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne lenne valamennyire az övé a magzat, aki benne növekszik? Az ő testében fejlődik, joga van dönteni arról, mi legyen vele
2013. jún. 1. 22:42
 6/27 anonim ***** válasza:
95%
Ha megszüli a gyereket és utána örökbe adja, nem biztos, hogy jót cselekszik vele, lehet, hogy a gyerek számára ez olyan pszichológiai trauma lesz, ami a későbbi kapcsolatait és életvezetését is negatívan fogja befolyásolna vagy gátolni
2013. jún. 1. 22:57
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Hát ennek a kérdésnek konkrétan semmi értelme így ebben a formában. Mindenki azt csinál, amit akar. Mit érdekel téged?
2013. jún. 1. 23:01
 8/27 A kérdező kommentje:

Érdekel, és kész...

Szerintem egy gyerek megérdemli, hogy éljen. Ha örökbe fogadják, akkor esélyt kap arra, hogy szeressék...

2013. jún. 1. 23:14
 9/27 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem akarja kihordani, mert megerőszakolták, akkor te elvárnád, hogy emiatt kínlódjon 9 hónapig, hogy örökbeadhassa azt a kis gengsztert, aki örökli majd az idegen fickó génjeit? Legyünk már toleránsak a nőkkel.
2013. jún. 1. 23:47
 10/27 anonim ***** válasza:
86%
Ne te döntsd már el, hogy ki mit tegyen a saját gyerekével! Ha valaki elveteti a babáját, valószínűleg megvan a maga oka. Mondom ezt úgy, hogy nem támogatom az abortuszt....
2013. jún. 2. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!