Szóval. Tudom, hogy sok abortusz elleni kampány van gyakori kérdéseken, de most egy teljesen más szögből világítom meg a helyzetet. Utálom az érzelmi zsarolást, amit a többi kampányoló csinál. (Velük vagyok, de mégis ellenük.)Tudom, hogy valaki nem tarthatja meg a gyermekét, mert olyan az anyagi helyzete, vagy fiatal. Szóval, hagyjuk most az érzelmi zsarolást. Én csak megszeretnék világítani egy elég népszerű eljárást: Nevelőszülőhöz, vagy örökbe adást. De most komolyan... jöhetnek a negatív kommentek, nem érdekel, de (talán) lehet, hogy lesz akár egy személy is, aki elgondolkodik ezen, és akkor már azt mondhatom, hogy elértem a célom.
És honnan tudod, hogy a gyerek hogy dolgozná fel azt, hogy aki megszülte oda adta valaki másnak?
Én az abortuszt nem tartom gyilkosságnak,egy 5-6 hetes embrió még nem gyerek.
Mindenkinek jóga van eldönteni, hogy vállalja-e a gyereket vagy nem, és bárhogy védekezik, akkor is becsúszhat. Nehogy már azért gyilkosnak tartsák, mert elveteti.
Hozzáteszem, 2 gyerekem van, és nem volt abortuszom, mielőtt elkezdtek támadni!
2013. jún. 2. 08:38
12/27 A kérdező kommentje:
A kiírásban nem szerepelt a megerőszakolás... csak a fiatalság és a szegénység... Tehát ennek a két helyzetnek a megoldását írtam le...
2013. jún. 2. 09:39
13/27 anonim válasza:
Tehát szerinted a fiatalságnak és szegénységnek , ha terhes lesz valaki, az a megoldása, hogy adja oda valaki másnak?? Inkább az abortusz!
2013. jún. 2. 09:45
14/27 A kérdező kommentje:
Nem az a megoldás... Vagyis... félreértelmezed. Úgy értem, hogy hogyha nem akarja megtartani, akkor adja oda... Nevelőszülőknél meg ott a látogatás, és hogyha mondjuk fiatal, akkor visszakaphatja, ha nagykorú lesz, vagy ha szegények, akkor is, akár hetente többször is láthatja, így a gyerek tudni fogja, hogy ki az igazi anyja, és hogy nem azért hagyták el, mert nem kellett neki, hanem mert szegények...
2013. jún. 2. 10:09
15/27 anonim válasza:
Szia, annak ellenére, hogy én sem pártolom az abortuszt elég merésznek tartom, hogy gyilkosságnak hívsz egy ilyet. Tudod hogy néz ki egy 5-6 hetes embrió?
Szerintem ez még nem gyermek, igaz én se csináltatnék abortuszt, de mindegy.
2013. jún. 2. 10:15
16/27 anonim válasza:
Persze, visszakaphatja majd később...mert egy gyereket csak úgy lehet rángatni, hol oda adjuk, hol vissza....
Gyereknek tuti nem válik hasznára.
2013. jún. 2. 10:16
17/27 anonim válasza:
Utolsónak teljesen igaza van!! Látom kérdező, úgy fújod a baromságaidat, hogy fogalmad nincs a dolgokról, fontos tényezőkről! A gyerek is EMBER!! Nem egy jàtékbaba! Tudom mert nekem is van. Szállj magadba egy picit.
2013. jún. 2. 11:05
18/27 örökbefogadás válasza:
Kedves kérdező. Nem tudom hogy ebben a helyzetben vagy-e mármint hogy esetleg babát vársz-e és most gyötrődsz hogy mi legyen. Én egy 3 éves szívszerinti kislány édesanyja vagyok, a szülőanyja sem vetette el, mert nem akarta megölni. Keresett neki családot, és itt a gyakori kérdéseken találtunk egymásra, nagyon megszerettük egymást orvost fogadtunk neki és végig mellette voltunk a szülésnél is. Én csak csodálattal tudok az olyan nőkről beszélni mint amilyen akár te is lehetsz... A legjobb megoldásnak tartom az örökbeadást, persze hatalmas lelkierő kell hozzá, mert nem könnyű kihordani, megszülni és odaadni, de esélyt adni egy életre valakinek, és jobbá tenni egy meddő pár életét mi ha nem csoda? Bármi kérdésed van irj!!!
2013. jún. 2. 16:53
19/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, de anya nevelőszülő, és szeretjük azt a gyermeket... komolyan, teljes szívünkből. Jó itt neki a családunkban :)
2013. jún. 2. 17:28
20/27 anonim válasza:
Kérdező, én mint csecsemőkorban örökbe adott/fogadott gyerek egyértelműen azt mondom, hogy nem, nem lenne jobb, amíg a művi abortusz és az örökbe adás lehetősége is adott, addig egyértelműen az előzőt vélem jobb megoldásnak. És a problémák nem az első években szoktak kijönni, akkor még általában minden kerek, hanem általában akkor, amikor a gyereknek már saját egyénisége, saját akarata van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!