Szerinted mi az oka annak, hogy az abortusz témakörben ennyi durva válasz van?
Ja, nem.
Csak megöli az abortuszt végző orvost és felgyújtja a kórházat.
Igen ezzel van tele a hiradó.Pszichopata keresztényekkel meg felgyújtott kórházakkal...
Én keresztény ember vagyok,nem ítélkezem az igaz,de nem is pártolom az abortuszt,biztatni meg végképp senkit sem bíztatok.Igaz ha a véleményem kérdezi valaki,akkor mindig az élet mellett szólalok fel,kapok is érte hideget-meleget meg 0%-os lepontozásokat,de ez van,ebben hiszek.Az élet védelme mindenekfelett!
Előző: [link]
Megfelel?
A zöme tipikus vallási fanatizmuson alapuló terrorcselekmény, se jobb, se rosszabb az iszlámista lefejezőnél...
Jah értem. Talán erre gondoltál:
Anti-abortion extremism is recognized as a form of Christian terrorism.
Csak ezzel van egy kis bökkenő. Talán nem is annyira kicsi...Hogy a keresztény egyház maga is elítéli mindezen erőszakos megnyilvánulásokat. És a keresztény emberek is! Nem kellene általánosítanod! Mint ahogy az iszlám vallás is önmagában ártalmatlan. Az, hogy van néhány fanatikus, nem azt jelenti, hogy mindenki az. Felületes a gondolkodásod, mert még arra sem veszed a fáradtságot, hogy rendesen utánanéz a dolgoknak!
Nem az a lényeg, hanem a felháborodás, az érzelmek. Egy 80 éves parasztasszony gondolkodás nélkül tekeri ki a csirke nyakát, az állatvédő meg tüntet ellene, pedig jogilag semmi köze hozzá. Az volt a kérdező kérdése, szerintünk miért alakulnak ki ezek a viták itt. Szerintem ezért. Az olvasóban érzelmek ébrednek, ami írásra késztet egyeseket. Az érzékenyebbek elragadtatják magukat, még ha nincs is értelme megírni a véleményüket. Joga van hozzá, az eset bántja őt, fáj neki az élet igazságtalansága, hogy ez megtörténhet egy magzattal stb-stb., lehetne folytatni, de a vége az, hogy ír. Úgy érzi, nem mehet el a történtek mellett, úgy érzi, ennyit meg kell tennie, ezt diktálja a belső hangja.
És igen, vannak esetek, amik egy normális, érzékeny ember megdöbbentenek. Volt már itt hölgyike, aki döbbenten kérdezte, hogy hogyhogy csak 30 ezer egy abortusz, az tökre megéri, mert a barinője két évig nem védekezett a pasijával, és csak ennyi idő után kellett abortuszra mennie. Ő meg most hülyén érzi magát, mennyi pénzt elköltött már védekezésre, pedig mennyivel jobban megéri pár évente egy abortusz. Hisz csak 30 ezer...
Az okokat kérdezték, illetve a véleményünket. Válaszoltam. :)
Tudod miért alakulnak ki ezek a viták? Mert jönnek a fanatikusok és hozzák a túlzó, elferdített tényeken alapuló "véleményüket".
Pl: itt is rögtön írták, hogy azért bántják itt a kérdezőket, mert úgy járnak ab-ra, mint más moziba, meg hogy fogamzásgátlásnak használják. Hát ez egész egyszerűen nem igaz! A kérdések 99%-a nem arról szól, hogy mancika azért aggódik, hogy az új körömlakkja passzolni fog-e a kórházi papucsához, mert az előző meg a hárommal azelőtti alkalommal nem passzolt, hanem hogy kétségbeesett/ideges nők segítséget kérnek, mert fingjuk nincs, hogy zajlik az egész hercehurca mert még soha(!) nem voltak ilyen helyzetben!
Biztos a másik oldalról is lehet ilyen példákat hozni, olvastam már olyat is sokat, de most hirtelen nem jut eszembe egy se, de ne izguljon senki, biztos jönnek majd ab-ellenesek akik írnak ilyet is.
Sőt arra is sokat tennék, hogy jön majd valaki és belinkel pár provokáló mancikás kérdést, csak hogy igazolja az állításom, miszerint a saját szélsőséges kisebbségeivel lehet a legjobban támadni egy véleményt, azokat beállítva többségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!