Szerinted mi az oka annak, hogy az abortusz témakörben ennyi durva válasz van?

Figyelt kérdés
Egy kvázi idegen nő abortuszán miért képesek az emberek szidni egymást? Mi miatt élik bele magukat az emberek ebbe a témába?
2016. márc. 31. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
80%

Ja, nem.

Csak megöli az abortuszt végző orvost és felgyújtja a kórházat.

2016. ápr. 1. 13:39
 22/62 anonim ***** válasza:
23%

Igen ezzel van tele a hiradó.Pszichopata keresztényekkel meg felgyújtott kórházakkal...

Én keresztény ember vagyok,nem ítélkezem az igaz,de nem is pártolom az abortuszt,biztatni meg végképp senkit sem bíztatok.Igaz ha a véleményem kérdezi valaki,akkor mindig az élet mellett szólalok fel,kapok is érte hideget-meleget meg 0%-os lepontozásokat,de ez van,ebben hiszek.Az élet védelme mindenekfelett!

2016. ápr. 1. 13:42
 23/62 anonim ***** válasza:
0%
21-es! Ezt mire alapozod? konkrét tényeket kérek!
2016. ápr. 1. 14:07
 24/62 anonim ***** válasza:
75%

Előző: [link]

Megfelel?

A zöme tipikus vallási fanatizmuson alapuló terrorcselekmény, se jobb, se rosszabb az iszlámista lefejezőnél...

2016. ápr. 1. 16:32
 25/62 anonim ***** válasza:
16%
Nem felel meg! Mióta hiteles egy noném valaki által írt wikipedia cikk. A másik meg az, hogy sehol nem említi, hogy keresztények hajtanák végre ezeket. Sajnos semennyire sem ismered a keresztény vallást, mert ha kicsit is ismernéd, tudnád, hogy erőszakra és mások elítélésére nem buzdít! Sőt, azt bűnnek tartja! Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Tartják a keresztények. Talán nem ártana kinyitnod a Bibliát néha, ha már úgy lépsz fel, mint aki mindent tud erről a vallásról. Köszöntem!
2016. ápr. 1. 19:37
 26/62 anonim ***** válasza:
28%

Jah értem. Talán erre gondoltál:

Anti-abortion extremism is recognized as a form of Christian terrorism.

Csak ezzel van egy kis bökkenő. Talán nem is annyira kicsi...Hogy a keresztény egyház maga is elítéli mindezen erőszakos megnyilvánulásokat. És a keresztény emberek is! Nem kellene általánosítanod! Mint ahogy az iszlám vallás is önmagában ártalmatlan. Az, hogy van néhány fanatikus, nem azt jelenti, hogy mindenki az. Felületes a gondolkodásod, mert még arra sem veszed a fáradtságot, hogy rendesen utánanéz a dolgoknak!

2016. ápr. 1. 19:41
 27/62 anonim ***** válasza:
20%
Ha leírnám, hogy agyoncsaptam a kölyökmacskákat az udvaron, felháborodnál? Durva dolgokat írnál? Gyanítom. Mert szerinted elítélendő, rossz dolog. Pedig az én macskáimról van szó, te mégis azt érzed, hogy valami rossz, kegyetlen, a te értékrendedbe ütköző dolog történt, és te tehetetlen dühöt érzel, amiért nem tudod megakadályozni. Szerintem valami ilyesmit érez az, aki így reagál, nem hinném, hogy bármelyiküket gonoszság vagy rossz szándék vezérelné. (Hozzáteszem, én nem szoktam ide írni, bár néha bőgni tudnék, mikor beleolvasok az itteni kérdésekbe, de nem esek neki senkinek, az én magánügyem, mit érzek.)
2016. ápr. 1. 20:26
 28/62 anonim ***** válasza:
81%
Utolso, a macskakat lehet koravemhesen is ivartalanitani! De agyoncsapni egy mar megszuletett gyereket senki nem fog! Csak megforditottam a pelda kedveert, ha erted h ertem!
2016. ápr. 1. 20:43
 29/62 anonim ***** válasza:
10%

Nem az a lényeg, hanem a felháborodás, az érzelmek. Egy 80 éves parasztasszony gondolkodás nélkül tekeri ki a csirke nyakát, az állatvédő meg tüntet ellene, pedig jogilag semmi köze hozzá. Az volt a kérdező kérdése, szerintünk miért alakulnak ki ezek a viták itt. Szerintem ezért. Az olvasóban érzelmek ébrednek, ami írásra késztet egyeseket. Az érzékenyebbek elragadtatják magukat, még ha nincs is értelme megírni a véleményüket. Joga van hozzá, az eset bántja őt, fáj neki az élet igazságtalansága, hogy ez megtörténhet egy magzattal stb-stb., lehetne folytatni, de a vége az, hogy ír. Úgy érzi, nem mehet el a történtek mellett, úgy érzi, ennyit meg kell tennie, ezt diktálja a belső hangja.

És igen, vannak esetek, amik egy normális, érzékeny ember megdöbbentenek. Volt már itt hölgyike, aki döbbenten kérdezte, hogy hogyhogy csak 30 ezer egy abortusz, az tökre megéri, mert a barinője két évig nem védekezett a pasijával, és csak ennyi idő után kellett abortuszra mennie. Ő meg most hülyén érzi magát, mennyi pénzt elköltött már védekezésre, pedig mennyivel jobban megéri pár évente egy abortusz. Hisz csak 30 ezer...

Az okokat kérdezték, illetve a véleményünket. Válaszoltam. :)

2016. ápr. 1. 23:37
 30/62 anonim ***** válasza:
68%

Tudod miért alakulnak ki ezek a viták? Mert jönnek a fanatikusok és hozzák a túlzó, elferdített tényeken alapuló "véleményüket".

Pl: itt is rögtön írták, hogy azért bántják itt a kérdezőket, mert úgy járnak ab-ra, mint más moziba, meg hogy fogamzásgátlásnak használják. Hát ez egész egyszerűen nem igaz! A kérdések 99%-a nem arról szól, hogy mancika azért aggódik, hogy az új körömlakkja passzolni fog-e a kórházi papucsához, mert az előző meg a hárommal azelőtti alkalommal nem passzolt, hanem hogy kétségbeesett/ideges nők segítséget kérnek, mert fingjuk nincs, hogy zajlik az egész hercehurca mert még soha(!) nem voltak ilyen helyzetben!

Biztos a másik oldalról is lehet ilyen példákat hozni, olvastam már olyat is sokat, de most hirtelen nem jut eszembe egy se, de ne izguljon senki, biztos jönnek majd ab-ellenesek akik írnak ilyet is.

Sőt arra is sokat tennék, hogy jön majd valaki és belinkel pár provokáló mancikás kérdést, csak hogy igazolja az állításom, miszerint a saját szélsőséges kisebbségeivel lehet a legjobban támadni egy véleményt, azokat beállítva többségnek.

2016. ápr. 2. 00:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!