Szerinted mi az oka annak, hogy az abortusz témakörben ennyi durva válasz van?

Figyelt kérdés
Egy kvázi idegen nő abortuszán miért képesek az emberek szidni egymást? Mi miatt élik bele magukat az emberek ebbe a témába?
2016. márc. 31. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
63%
#47, az, hogy ti szerettek szenvedni, az a ti tiszteletre méltó magánügyetek.
2016. ápr. 3. 12:07
 52/62 anonim ***** válasza:
87%
Ez jó, veled még nem történt ilyesmi, tehát nem is létezik és aki mást mond hazudik. Gondolom akkor nem hiszel a repülőszerencsétlenségekben sem, hiszen te eddig mindig szerencsésen földet értél, nem hiszel a gyerekrablókban, hiszen téged meg a gyereked még sose raboltak el, nem hiszel az emberkereskedelembe, hiszen téged sem adtak el soha, nem hiszel a pestis, az ebola, a malária létezésében se, hiszen te max kétévente egyszer vagy náthás... Ez aztán az érett hozzáállás.
2016. ápr. 3. 16:00
 53/62 anonim ***** válasza:
73%
Írhat be 5 millió nullát is, akkor se lesz igazad. Mindig van hiba százalék. Mindig. Akkor is, ha az összes fogamzásgátló módszert egyszerre használod. Továbbra sincs közöd hozzá, hogy ki mit csinál a testével. A sajatodrol donts, amíg teheted. Engem nem érdekel, ha 20 gyereket szülész, az se ha ugyanannyi abortusz lesz. Nem ítélem el egyiket sem. Tehet viszont igen, mert egy szemellenzos, ki ha en nem emberke vagy nulla realitás érzékkel és nulla érzelmi intelligenciaval
2016. ápr. 3. 16:08
 54/62 anonim ***** válasza:
29%
Igen elértem. nem kell többé egy ilyen felelőtlen és gyenge jellemű ember közelében lennem. És nem, az abortusz akkor se felelősségvállalás. A felelősségvállalás az lenne, ha megszülné és felnevelné a picit, ha már nem tudott megfelelően védekezni. Egyébként meg megfigyelted? Itt gyakorin minden abortuszos normál védekezés mellett esik teherbe.. ilyen nem létezik. Egy-kettő előfordul valóban, na de napi több? Ez csak mese habbal. Legalább gerinc lenne az ilyenben hogy felvállalja, de még erre se képesek, csak lazán eldobják a saját gyereküket aztán meg sajnáltatják magukat hogy jajj szegény ők, min kellett keresztül menniük. Na és? Ki nem tojja le? Ők akarták...
2016. ápr. 3. 16:08
 55/62 anonim ***** válasza:
84%
Ha mélyen magadba néznél tudnád hogy semmit nem értél el vele csak azt, hogy megutáltak. De tényleg nem értem ezt a csőlátásu gondolkodást. Te bàrmikor terhes lettél volna eddig örömmel szültél volna? Mindegy hàny éves vagy,mindegy hogy van pénzed,pàrod? Ha nem akarnád a terhességet akkor is mert muszáj?
2016. ápr. 3. 16:42
 56/62 anonim ***** válasza:
28%

Igen. Hiszed vagy nem. Lehet velem van a probléma, de én nem szexeltem ösztönből, mint az állatok. Csak akkor csináltam, mikor már tudtam, hogy nem lenne probléma, ha valami csoda folytán, dupla védekezés mellett becsúszna. (19 évesen) Anyagilag mindig is jól álltunk, lediplomáztam, de a terveimet nem gátolta volna egy baba, maximum egy-két évvel eltolja. De nem így lett. Mikor abbahagytuk a védekezést, szinte rögtön jött is. De mi felelősségteljesen használtuk az eszközöket, így alapból minimális esély volt a terhességre. De azt már a legelején megmondtam a páromnak, hogy nem fogok abortuszra menni.

És igen, nekem jó, hogy nem kell olyan ember közelében lennem, aki megölte a saját gyerekét, csak mert neki pont akkor nem kellett.

2016. ápr. 3. 16:47
 57/62 anonim ***** válasza:
Na akkor ez egy ideális helyzet volt, jo anyagi helyzet, első férfival házasság. Nem sok nő mondhatja el magàról hogy bàrmikor örülne egy terhességnek akár tizenévesen is.
2016. ápr. 3. 16:55
 58/62 anonim ***** válasza:
63%
#56, ha nektek ez így jó, akkor rendben van, azt kellene tudomásul venned, hogy más meg másként gondolkodik, nem óhajt a 19 éves koráig várni a szexuális életével, nem az lesz az első szexuális partnere, aki a férje/felesége, nem óhajtja alárendelni a saját életét egy biológiai véletlen bekövetkeztének, stb. Őszintén szólva én egy ilyen természetű lehetséges partnert nagy ívben kerülnék el, de ha nektek ez így jó, akkor legyetek boldogok...
2016. ápr. 3. 19:37
 59/62 anonim ***** válasza:
30%
utolsó, jó rendben, de nekem nem is lesz sosem abortuszom:-) Nekem többet ér már annak a kis magzatnak az élete is, minthogy elvetessem hogy nekem könnyebb legyen. Inkább örökbe adnám.
2016. ápr. 3. 19:45
 60/62 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel sincs gond, jogodban áll, hogy így gondolkozz és így cselekedj... ahogy másnak meg az, hogy másként gondolkodjon és másként cselekedjen.
2016. ápr. 3. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!