Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Beteg babát várok, mit tegyek?...

Beteg babát várok, mit tegyek? Ha megtartom, arra rámegy az életünk.

Figyelt kérdés

Most derült ki, hogy beteg babát várunk. :( Teljesen meggyógyítani akkor sem lehetne, ha megszületne és az itthoni orvostudomány nincs azon szinten, csak Amerikában lenne valami remény. Nem vagyunk gazdagok a férjemmel, itt úgy ahogy eléldegélünk, ha megtartanánk a babát akkor se lenne pénzünk, hogy kiköltözzünk az államokba (oda is kellene költözni). Másrészt mint anyagilag, mind lelkileg rámennénk. És még nem mondtam neki, de a férjem támogatását sem érzem, ő azon a párton van, hogy vetessük el, mert neki sajnos volt egy beteg testvére, aki már elhunyt. De az ő életüket is megkeserítette ez, azt érzem rajta ő ebből többet nem kér és el fog hagyni.

Most mit csináljak?

2015. ápr. 20. 16:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
69%
Hallgassa férjedre, ő tapasztalatból beszél. Én nem tartanám meg, bármennyire is fájó elvetetni.
2015. ápr. 20. 16:19
 12/45 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon sajnálom. Mi a baj a picivel?
2015. ápr. 20. 16:20
 13/45 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, minden választ. Én 34 vagyok, férjem 36 éves, 5 éve vagyunk házasok és pár hónap után összejött a baba. Nekem nincs gyerekem, férjemnek van egy 10 éves fia. A nővére down szindrómás volt, nagyon súlyos eset, de még így is élt több mint 20 évet, mert a férjem szülei törődtek vele. De náluk sajnos rosszabbodott a helyzet, mert apósom még a kislány előtt meghalt. Így a férjem és az anyósom vigyázták rá.
2015. ápr. 20. 16:27
 14/45 anonim ***** válasza:
54%

És a ti babátoknak mi a baja?

Szerintem se tartsd meg, lehet még gyereketek!

2015. ápr. 20. 16:31
 15/45 A kérdező kommentje:
Szívbetegség, genetikai az orvos szerint (bocs ez az előzőből kimaradt pedig akartam írni).
2015. ápr. 20. 16:36
 16/45 anonim ***** válasza:
42%
Nem tartanám meg, még bőven van lehetőséged arra, hogy egészséges gyermeked legyen.
2015. ápr. 20. 16:36
 17/45 anonim ***** válasza:
24%
Ez szörnyű. Hány hetes vagy? Olyan könnyű mondani, hogy nem tartanám meg, de nem olyan könnyű mondjuk egy 20 hetes magzatot elvetetni...
2015. ápr. 20. 17:19
 18/45 anonim ***** válasza:
32%
Nem tartanám meg. Nem csak magam miatt, hisz az mégiscsak az én döntésem, hogy rááldozom e az életemet vagy sem. Viszont ha én és a férjem egyszer nem leszünk és akkor kire rakom a terhet, hogy gondozza a beteg gyermekemet (áldozzam fel az esetleg későbbi gyerekeim életét, hogy úgy érezze az ő feladata vagy okozzak neki lelkiismeret furdalást ha nem vállalja)? Vagy ha olyan a betegsége várjam és nézzem végig ahogy szenved vagy meghal a gyermekem?
2015. ápr. 20. 17:21
 19/45 anonim ***** válasza:
36%

Én nem tartanám meg . Akkor sem ha többet nem lehetne gyerekem...

Mondom ezt úgy hogy egy terhességet évekkel ezelőtt meg kellett szakitanom , és minden álmom egy család...

A jelenlegi paromnak van egy beteg gyereke ( CDL-szindróma ) , en nem kockaztatnek !!

2015. ápr. 20. 18:43
 20/45 anonim ***** válasza:
46%
Mi a diagnózis pontosan? Nagyon sok szívrendellenességet meg tudnak műteni és teljes értékű életet lehet élni! Sajnos van tapasztalatom!
2015. ápr. 20. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!