Beteg babát várok, mit tegyek? Ha megtartom, arra rámegy az életünk.
Most derült ki, hogy beteg babát várunk. :( Teljesen meggyógyítani akkor sem lehetne, ha megszületne és az itthoni orvostudomány nincs azon szinten, csak Amerikában lenne valami remény. Nem vagyunk gazdagok a férjemmel, itt úgy ahogy eléldegélünk, ha megtartanánk a babát akkor se lenne pénzünk, hogy kiköltözzünk az államokba (oda is kellene költözni). Másrészt mint anyagilag, mind lelkileg rámennénk. És még nem mondtam neki, de a férjem támogatását sem érzem, ő azon a párton van, hogy vetessük el, mert neki sajnos volt egy beteg testvére, aki már elhunyt. De az ő életüket is megkeserítette ez, azt érzem rajta ő ebből többet nem kér és el fog hagyni.
Most mit csináljak?
Ugyan nem írtad, hogy hány évesek vagytok, mióta vagytok egy pár, mióta próbálkoztok gyerekvállalással, van-e már gyermeketek, milyen betegség derült ki, de ettől eltekintve nekem az a véleményem, én nem tartanám meg őt és kicsit később próbálkoznék újra a gyermekvállalással.
Egy egészséges gyermek is igen embertpróbáló.
Nagyon sajnálom.
Mennyi idősek vagytok? Csak mert vállalhattok még babát, lehet egészséges gyereketek? Hány hetes vagy? Genetikai oka van a betegségnek, tehát ha lesz még babátok, annál is ott a kockázat, hogy beteg lesz, vagy ez most csak "véletlen"?
Ha nem tartjátok meg, az azért legyen, mert mindketten így szeretnétek.
Sajnálom. :(
Én sem tartanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!