Itt képtelenek normális, nem sértő választ írni az "emberek"?
Miért nem lehet felfogni, hogy ez a terhességmegszakítás kategória? Én hiába mondják a magukét, senkit nem érdekel, de ők egyszerűen élvezik, ha sértegethetnek valakit!
Miért nem tudják ezek felfogni, hogy nem lehet minden magzatot megtartani? Miért nem tudják felfogni, hogy valakinek becsúszott és nincs meg a körülmény a felneveléséhez? És azt miért nem lehet felfogni, hogy van, aki nem rokkan bele ebbe?
Ennyi empátia sincs ezekbe? Nem, a kérdésem végére már nem tartom ezeket embernek, mert nulla empátiájuk van és csak mondják a magukét. Addig látnak, hogy ABORTUSZ, és nyomják a szöveget egyből.
Háhá, az ember vitathatatlan tényeket ír le, az a válasz 0%-ban hasznosag bizonyul. :D
Bezzeg ha az írtam volna, hogy 11 évesen 100as ikreket szültem és utána becsúszott még 90 gyerekem, nyomorgunk, egyikünk sem fejezte be 8 általánost mert putriban élünk, és bizony minden magzat egy életke és meg kell őket tartani, akkor én lennék a királycsávó, 100 000 %-os hasznosságú válasszal. :D Hehe
#41 Te beteg vagy..kezeltesd magad.
Én mindig azt mondom, hogy ez itt a terhesség megszakítás kategória és akinek nem tetszik, ne olvassa.
Senki nem fogja megváltani a világot, csak szájcséplés, amit itt a legtöbben előadnak. Igazság szerint, nem hat meg senkit a dolog. Persze a nagy ellenzők meg közben agyvérzést kapnak...ha nektek ez jól esik, én meg csak mosolygok a nagy erőlködésen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!