Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mi tortenne ha. Normalis hogy...

Mi tortenne ha. Normalis hogy felek van ra esely vagy csak tul izgulom?

Figyelt kérdés
Harom honapos a fiam aki csaszarral szuletett. Masodik csaszarom volt rengeteg osszenovessel es ver veszteseggel. Kaptam vert a pulzusom es a vernyomasom pedig olyan alacsony volt hogy gyogyszert kaptam ra. Azt hiszem dopamint vagy atropint. A labadozas is hosszadalmas volt. Hat het utan az orvosom azaliat irt ki. Az elso level vegeig ovszert hasznaltunk. S csak a level elejen felejtettem el egyetlen szemet. A pici naponta otszor hatszor szopik hol tobbet hol kevesebbet. Este tapszert eszik. Mostanaban furcsan erzem magam. Pont mint mikor terhes voltam. Emelygek gyenge vagyok faradekony nyugos. Mi van ha tenyleg az vagyok? Nem tarthatom meg de nem birnam ki az abortuszt lelkileg. Bizom benne hogy a gyogyszer miatt van es nincs gond. Vegul is csak nem lesz senki terhes gyogyszer es szoptatas mellet.
2014. márc. 4. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez a fajta gyógyszer nagyon megbízhatatlan sajnos, sokan terhesek lesznek mellette. Hogy mi lenne, azt inkább az orvosodtól kérdezd meg. Mivel 1 szemet elfelejtettél bevenni, így még nagyobb esély van rá. Szerintem csinál egy tesztet. Majd írd meg mizu :)
2014. márc. 4. 17:32
 2/9 A kérdező kommentje:
A kihagyott szem utan meg hetekig ovszert hasznaltunk. Egyszer megjott azota nem. Ez is a kihagyott gyogyszer utan volt. De mint irtam ovszert is hasznaltunk. Csak a tunetek miatt aggodom.
2014. márc. 4. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A szoptatás mellett szedhető fogamzásgátlók nem valami megbízhatóak sajnos.
2014. márc. 4. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Én úgy hallottam, hogy ez a tabletta csak akkor ad védettséget, ha:

-kizárólag szoptatsz, azaz NEM adsz tápszert,

-a baba fiatalabb, mint 6 hónapos,

-ha éjjel is szoptatsz.

Ha gumi is volt mellette, akkor szerintem nem kell aggódnod, de ne hagyd el az óvszert!

2014. márc. 4. 20:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez az hogy mar elhagytam kb 3 hete. Azota csak gyogyszer van. Egyszer mar szedtem akkor nem volt gond. Most viszont nagyon felek. Nem tudom mi lesz ha megint az vagyok. Hova forduljak hogy senki ne tudja meg. Hogy dolgozzam fel lelkileg. Mi a helyes dontes mit tegyek. Vetessem el es koncentraljak a meglevo ket fiamra vagy kockaztassak es adjam meg az eselyt neki is. De mi lesz a gyerekeimmel ha meghalok es miert ne erdemelne meg ez a magzat is az eselyt? Ti mit tennetek?
2014. márc. 4. 22:05
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Először is: nem értem, miért mondta a doki, hogy ha tápszerezel is, akkor elég a tabletta.

Másodszor: a 2 gyerek mellett is meghalhatsz, bár szívből kívánom, hogy ez sose legyen valóság.

Harmadszor: ha biztos nem szeretnél több babát, a legjobb, ha elkötteted magad.

Negyedszer az abortuszról csak a személyes véleményemet tudom leírni: a magzat, ha megfogant, ugyanúgy él, mint a már megszületett 2 gyermeketek. És ő is ugyanúgy belőletek van, mint a másik kettő. Szerintem egyszerűen nem lehet feldolgozni azt a tényt, ha egy baba rettenetes halált hal az anyaméhben a saját anyja árulása miatt. Én inkább a belem húznám, de hogy soha nem bántanám, soha kárt nem tennék benne, az biztos.

Remélem, hogy nem vársz gyereket.

2014. márc. 5. 07:22
 7/9 A kérdező kommentje:
En is remelem. Mert bar a szivem szakad meg de a meglevo ket fiamra kell gondolnom nekik tartozom felelosseggel oket kell felnevelnem. S az se mindegy hogy masodik csaszar ket es fel ev kulombsegel vagy harmadik alig egy ev kulombseggel. Ki neveli fel a fiaimat ha bajom esik. Hogy hagyhatnam oket magukra? Nem kockaztathatom meg hogy szetvalljon a heg es fel arvan hagyjam a gyerekeimet.
2014. márc. 5. 14:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe tesztelnék mielőtt elasod magad
2014. márc. 5. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Teszteltem halisten negativ. Eztan csak ovszer.
2014. márc. 6. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!