Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz utan medig normalis...

Eva0822 kérdése:

Abortusz utan medig normalis az elotej?

Figyelt kérdés
9 hetes es 5 napos terhes voltam szeptember 10 en volt abortuszom normalis verzesel : Az egyik mellembol folyt valami vizes tejes dolog... 1: És azota is .. ha nyomas eri normalis ? Kaptam antibiotikumot el is fogyot .. A paromal sexeltunk szeptember 18 an reggel nem vereztem csak barna volt…Mikor sexeltunk elkezdtem verezni abba hagytuk … lehet problema hogy sexeltunk? És 19 én védekezes NÉlkul sexeltunk ha nem jonn meg 6 hét mulva akkor terhes lehetek? most mar nem vérzek az abortusz után..
2013. szept. 22. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Már ne haragudj, nemrég volt abortuszod, megöltél egy gyereket és máris védekezés nélkül csinálod? Ehhez csak gratulálni tudok. De remélem nem vagy terhes, a magzat érdekében. Egyébként nem hallgattad mit mondott az orvos? Hány napig kell kerülni a nemi érintkezést? Mert nem 8 napig.... Egyébként sajnos simán lehetsz terhes.
2013. szept. 22. 14:11
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Ne is haragudj, de ti nem vagytok normálisak! Először is, abortusz után 9 nappal szexelni.... felelőtlenség, főleg védekezés nélkül. Bármilyen fertőzést összeszedhetsz!

Aztán épp, hogy túl vagy egy abortuszon, ismét védekezés nélkül szexelsz! Olyan szinten vagyok felháborodva, hogy szinte szóhoz sem jutok.

Az orvos nem mondta, hogy 6 hétig nincsen szex? Biztos mondta...

Felelőtlenek vagytok és mérhetetlenül buták!

2013. szept. 22. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
70%

Én nehezen akarom elhinni hogy a 21-dik században élnek még erősen primitív egyének akiknek annyi eszük sincs mint egy marék molylepkének..

Mondd hogy kamu amit írtál!!!

Ennyire buta nem lehetsz!!!!

2013. szept. 22. 14:17
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Inkább vizsgáltasd ki az agyadat, hátha ott van a gond.

Méghogy ennyi ésszel "sexelni"..szép, mondhatom.

2013. szept. 22. 14:17
 5/14 A kérdező kommentje:
sorry de mi nem azert vetetuk el a babat mert nem kellet mert ezelott 4 honapja meg egett az egesz karom es anyi gyogyszert kelet szednem hogy az orvos azt mondta hogy beteg lesz a baba .. most nem kell szednem a gyogyszereket.. Es az elejen azt se tudtam hogy terhes vagyok mivel a teszt nem mutata ki .. es petefeszek cisztaim vanak gondoltam amiatt kesett megint.. agusztusba csinaltam 3 tesztet es akkor tudtam meg hogy babat varok miutan balesetem volt.. Es most szeretnek babat ..
2013. szept. 22. 14:20
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Értem én..de attól még írni meg lehet tanulni és mivel az előzményeket nem írtad le a kérdésedben, gondolom nem csodálkozol, hogy ilyen jellegű válaszokat kaptál.
2013. szept. 22. 14:23
 7/14 A kérdező kommentje:
normalis valaszt kertem
2013. szept. 22. 14:26
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Attól még lehetett volna védekezni...attól hogy megégtél gondolom óvszert használhatsz.
2013. szept. 22. 14:37
 9/14 A kérdező kommentje:
hulye.. fogamzasgatlot szedtem.. de nem problema es senki nem mondta londonba hogy amiket szedtem gyogyszert hogy csokkentik a hatasat..
2013. szept. 22. 14:43
 10/14 anonim ***** válasza:
83%

szia.

ami biztos, mindenképpen probléma, hogy szexeltetek, azért mondják a 6 hetet, mert most minden érzékeny odabent és nyitva is van minden még, sokkal könnyebben bejutnak a kórokozók. nem véletlen, hogy véreztél, jó, hogy abbahagytátok.

igen, lehetsz terhes, mert most sokkal könnyebben teherbe lehet esni.

én azt nem értem, hogy hogy lehet 10 hetesen előtejed, leghamarabb is a második trimeszterben jelenik meg, legalábbis ilyen mennyiségben, hogy megnyomod és folyik? mit mondott az orvosod?

2013. szept. 22. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!