Abortusz utan medig normalis az elotej?
Ne is haragudj, de ti nem vagytok normálisak! Először is, abortusz után 9 nappal szexelni.... felelőtlenség, főleg védekezés nélkül. Bármilyen fertőzést összeszedhetsz!
Aztán épp, hogy túl vagy egy abortuszon, ismét védekezés nélkül szexelsz! Olyan szinten vagyok felháborodva, hogy szinte szóhoz sem jutok.
Az orvos nem mondta, hogy 6 hétig nincsen szex? Biztos mondta...
Felelőtlenek vagytok és mérhetetlenül buták!
Én nehezen akarom elhinni hogy a 21-dik században élnek még erősen primitív egyének akiknek annyi eszük sincs mint egy marék molylepkének..
Mondd hogy kamu amit írtál!!!
Ennyire buta nem lehetsz!!!!
Inkább vizsgáltasd ki az agyadat, hátha ott van a gond.
Méghogy ennyi ésszel "sexelni"..szép, mondhatom.
szia.
ami biztos, mindenképpen probléma, hogy szexeltetek, azért mondják a 6 hetet, mert most minden érzékeny odabent és nyitva is van minden még, sokkal könnyebben bejutnak a kórokozók. nem véletlen, hogy véreztél, jó, hogy abbahagytátok.
igen, lehetsz terhes, mert most sokkal könnyebben teherbe lehet esni.
én azt nem értem, hogy hogy lehet 10 hetesen előtejed, leghamarabb is a második trimeszterben jelenik meg, legalábbis ilyen mennyiségben, hogy megnyomod és folyik? mit mondott az orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!