Eva0822 kérdése:
Abortusz utan medig normalis az elotej?
Figyelt kérdés
9 hetes es 5 napos terhes voltam szeptember 10 en volt abortuszom normalis verzesel : Az egyik mellembol folyt valami vizes tejes dolog... 1: És azota is .. ha nyomas eri normalis ? Kaptam antibiotikumot el is fogyot .. A paromal sexeltunk szeptember 18 an reggel nem vereztem csak barna volt…Mikor sexeltunk elkezdtem verezni abba hagytuk … lehet problema hogy sexeltunk? És 19 én védekezes NÉlkul sexeltunk ha nem jonn meg 6 hét mulva akkor terhes lehetek? most mar nem vérzek az abortusz után..2013. szept. 22. 14:02
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos itt londonba idopontot kell kerni a hazi orvostol is es ahol voltam abortuszon oda is...Nem is erzem magam jol azt hittem hogy nem fogok sirni.. es nem lesz rosz a kozerzetem.. es meg mindig jarok surun pisilni ..Nem tudom hogy mikora kapok idopontot ...
2013. szept. 22. 19:14
12/14 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz, a szex még várat magára szerintem, gondolom a legkevésbé sem hiányzik egy méhgyulladás vagy egy fertőzés.
majd azért írd meg, hogy mi lett a vizsgálatok eredménye, és hogy megjön e a menstruációd, amikor kellene.
jobbulást
13/14 A kérdező kommentje:
nem kaptam semmi fertozest.. voltam otthon magyarba .. voltam nogyogyaszaton azt mondta mindenrendben es hogy es varjam a menszeszt
2013. okt. 19. 16:54
14/14 anonim válasza:
Nekem sajnos missed ab műtétem volt. Utána egy héttel elkezdett tej folyni a mellemből, ha pedig megnyomódott, szinte ömlött. És ilyenkor ez normális. A hormonok miatt történik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!