Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » 1 hete volt abortuszom, és a...

1 hete volt abortuszom, és a melleimből előtej szivárog. Pont miután szültem az első babám. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Nagyon zavar!

Figyelt kérdés

2013. jún. 2. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi van???
2013. jún. 2. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:
1 hete volt abortuszom, és tegnap ugyanolyan előtej (vagy nem tudom ez most mi) kezdett folyni a melleimből, mint amikor 3 éve szültem. Remélem így már érthető! Csak összehasonlításként írtam, hogy ugyanolyan cucc jön..
2013. jún. 2. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Missed ab. műtét után (10 hetes lett volna), bedurrantak a melleim. Egy napig borogattam hideg vízzel és elmúlt.
2013. jún. 3. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
Egy abortusz után csak ez zavar?... Hideg vizes borogatás és átmeneti csökkentett folyadékbevitel segíthet.
2013. jún. 3. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
a hormonok ez normál
2013. jún. 4. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
Komolyan, csak ez zavar? Megöltél egy gyermeket ember. Ez nem zavar?
2013. jún. 5. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
az nem zavarja.
2013. jún. 5. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Semmi közötök hozzá. Azt se tudjátok, mi volt az oka. Ne legyetek ekkora idióták, vagy legalább a fórumon próbáljatok úgy tenni, mintha nem volnátok azok. A való életben se lehettek jobbak tipikus okostojásoknál.

Nem akartam senkit se megbántani, de a kérdező nem ezt kérdezte, és nem ez érdekli, amit ti írtatok neki.

A legaljasabb húzás pedig valakit a lelkiismerettel zsarolni. Pláne noname idegenektől, akikre az ember a való életben úgyse számíthat.

2013. jún. 5. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
52%

Ezzel vigyázni kell, nehogy begyulladjon a melled.

Nekem több, mint 10 éve volt abortuszom, sajnos nem tarthattuk meg babát, és a műtét után nekem is ez volt. Különösen, mikor izgalmi állapotba kerültem, folyt az előtejem, hatalmasak voltak a cicijeim és fájtak, égtek.

Vizes borogatás jót tett neki, és amint a hormonok visszaálltak a régi kerékvágásba, elmúlt.

De ha attól megnyugszol, kérdezz rá telefonon a dokinál.

2013. jún. 6. 23:47
 10/10 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm szépen!

A többiek pedig rém szánalmasak!! :)))

2013. jún. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!