1 hete volt abortuszom, és a melleimből előtej szivárog. Pont miután szültem az első babám. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Nagyon zavar!
Semmi közötök hozzá. Azt se tudjátok, mi volt az oka. Ne legyetek ekkora idióták, vagy legalább a fórumon próbáljatok úgy tenni, mintha nem volnátok azok. A való életben se lehettek jobbak tipikus okostojásoknál.
Nem akartam senkit se megbántani, de a kérdező nem ezt kérdezte, és nem ez érdekli, amit ti írtatok neki.
A legaljasabb húzás pedig valakit a lelkiismerettel zsarolni. Pláne noname idegenektől, akikre az ember a való életben úgyse számíthat.
Ezzel vigyázni kell, nehogy begyulladjon a melled.
Nekem több, mint 10 éve volt abortuszom, sajnos nem tarthattuk meg babát, és a műtét után nekem is ez volt. Különösen, mikor izgalmi állapotba kerültem, folyt az előtejem, hatalmasak voltak a cicijeim és fájtak, égtek.
Vizes borogatás jót tett neki, és amint a hormonok visszaálltak a régi kerékvágásba, elmúlt.
De ha attól megnyugszol, kérdezz rá telefonon a dokinál.
A normális válaszokat köszönöm szépen!
A többiek pedig rém szánalmasak!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!