Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez normális? Mert megijedtem.

Ez normális? Mert megijedtem.

Figyelt kérdés
Másfél hete volt egy abortuszom sajnos.És tegnap észrevettem,hogy a cicimből,ha megnyomom ilyen vízszerű váladék jön.A cicim a terhesség óta még megvan duzzadva,de már nem vagyok terhes.Nem értem akkor miért jön ez.El fog múlni vagy menjek orvoshoz?
2013. nov. 21. 08:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Dokihoz menj.Kpsz bromocriptint és elmúlik. Ez hormonális. A szervezeted úgy viselkedik mint ha szültél volna.
2013. nov. 21. 08:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Akkor ez ugye normális jelenség?Megnyugodhatok?
2013. nov. 21. 08:09
 3/22 anonim ***** válasza:
12%

annak olyan mellékhatása van hogy le sem írom

hidegvizes borogatás,és próbálj kevesebbet inni.el fog apadni magától is

2013. nov. 21. 08:12
 4/22 A kérdező kommentje:
Minek van mellékhatása?A gyógyszernek amit az előző válasoló írt?
2013. nov. 21. 08:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nem iszom egyáltalán sokat.És nem is fáj a mellem,csak még megvan duzzadva.
2013. nov. 21. 08:14
 6/22 anonim ***** válasza:

nem normális,legalábbis nem általános.

doki.

2013. nov. 21. 09:04
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem normális?De hát terhes voltam.Ezért gondoltam,hogy ezért jön.Mindenesetre várok vele még.
2013. nov. 21. 10:12
 8/22 anonim ***** válasza:

#3, a mellékhatásai benne vannak a betegtájékoztatójában... egyébként tök felesleges egymást rémisztgetni, olyan, mint minden más gyógyszer, néhány ember egyáltalán nem bírja, többen bírják több-kevesebb mellékhatással, a legtöbbnél meg semmi érdemi mellékhatása nincs az ablaktálásra használt kis adagokban.

(tejelválasztás gátlására általában napi 5 mg-ot adnak, Parkinzon-kór kezelésére 20-30 mg-ot)

[link]

2013. nov. 21. 10:22
 9/22 anonim ***** válasza:

Kérdező (#7), teljesen normális, csak első trimeszteres ab-knál még nem átlagos, általában még nem szokott megnőni ilyen mértékben a prolaktin-szint, 15-16 hetes terhességek esetén már ez az átlagos.

De mondom, egyfelől a prolaktin-szint emelkedésében, másfelől az emlő-szövet reakciójában is nagyok az egyedi különbségek... van néhány pszichiátriában használt gyógyszer, ami szintén emeli a prolaktin-szintet - (Hibernal és tsai) - na az ilyent szedő minden 10 FÉRFIBÓL is 1 emló-duzzadással, és előtej-szerű váladékkal reagál, a másik 9 meg észre sem veszi...:)

2013. nov. 21. 10:28
 10/22 A kérdező kommentje:
De az is lehet,hogy magától elmúlik.CSAK MÉG NEM ÜRÜLT KI A HCG HORMON
2013. nov. 21. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!