Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális méretei vannak?...

Normális méretei vannak? Kicsit megijedtem most.

Figyelt kérdés
Mikor megállapították a terhességet pont 6 hetes voltam,az orvos akkor 11 mmesnek mondta.3 nap múlva visszamentem mert kicsit véreztem,akkor a papírra 4,5 mmes embrió volt írva.Az ultrahangon 12+2 naposan az ülőmagassága 5,8mm volt.Láttam itt hogy valakinek akkorra már 65-70 körüli értékei voltak.Ezért most kissé betojtam.Az orvos szerint minden ok.Ma vagyok16 hetes.
2013. ápr. 15. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ne aggódj!!! minden magzat másképp fejlődik :-) nekem pl azt mondták, hogy egy héttel kisebb a korától, "az átlagtól", erre 3850 grammal született meg... ha a doki is azt mondja minden rendben, akkor hidd el :-) boldog babavárást!! :-)
2013. ápr. 15. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:

12 hetesen 58 mm lehetett az ülőmagasság (vagy 5,2 CM!!) de nem 5,8 mm.

Szerintem.

2013. ápr. 15. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem itt van valami kavar, vagy a doki írta el:) ha a doki szerint minden ok, akkor minden ok, egy 5,8 vagy 58 mm közötti különbségen nem lehet átsiklani, óriási a különbség, szerintem elírás:) nyugi!
2013. ápr. 15. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:

S akkor nem kérdeztél rá? Azóta már jó idő eltelt, úgyhogy ha baj lett volna, már kiderült volna!

Amúgy gondolom elírtad a 12 hetes adatot. Nem 58 mm?

Nekem 12 hét 3 naposan 59 mm volt akkor, tehát annyi jóformán mint neked.

De különben sem fejlődnek tök egyformán a babák. Valakinek kisebb, valakinek nagyobb, így jön ki az átlag.

S még a dokid szerint is minden oké. Akkor mi a baj?

2013. ápr. 15. 12:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen bocsi 58 mm. Elírtam egy vesszőcskét.
2013. ápr. 15. 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:
na, akkor, megnyugodtunk?:)
2013. ápr. 15. 12:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen csak jó lenne mindennap látni,hogy tudjam minden rendben vele.
2013. ápr. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!