Nagyon megijedtem a babám méretei miatt! Nektek mekkora volt ennyi idősen?
Figyelt kérdés
A magzati méretek oldalon a 34 hetes uh méreteink csak kb.31 hetesnek felelnek meg.Ez azt jelenti,hogy nem is vagyok annyi idős,vagy nagyon kicsi lesz a babám?BPD78,OFD98,AC296,AD94,FL61...orvos szerint 34 hetes 2100 gr.A táblázat szerint pedig sokkal kisebb.. [link] 2009. júl. 22. 09:28
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, csak kisebb lesz a babád! Ti magasak vagytok?
2/6 anonim válasza:
Szia, ne aggódj, hol van még a vége, egyébként nekünk ilyen adataink voltak: bpd 85, hc 312, ac 287, fl 61, súly 2039 g. 32 hetesen voltam, és azt mondták ezek a méretek 33 hetesnek felelnek meg. Aztán a 39. héten meg azt mondták 38 hetes adataim vannak bpd 92, hc 329, ac 325, fl 72, súly 3003g, végül mindben rendben volt. Nyugi, mások vagyunk.
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok,
Köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.Eső válaszolónak:én 167cm vagyok a férjem 195cm.Miért kérdezed?
Megpróbálok nem aggódni......
2009. júl. 22. 10:12
4/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Csak azért kérdeztem, mert általában a kis termetű szülőknek kisebb babájuk születik, a magasaknak nagyobb. Bár ez sem törvényszerű, nálunk se jött be. Én 180 cm vagyok. a párom 190cm, végig azt mondták, hogy nagy lesz a baba, mind hosszra mind súlyra...ehhez képest 2950g és 50cm lett...:) Aztán 4 hét alatt behozta a "lemaradást"...
Szóval tényleg ne aggódj! Ha a pociban nem is, de idekint biztos szép nagy babóca lesz:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtatásodat.Remélem nem lesz baj..Gratulálok a babádhoz.
2009. júl. 22. 14:50
6/6 anonim válasza:
engem is ilyesztgettek,hogy nagy a feje,stb,de mint az is kiderült,vannak japán gépek,amik nagyobb adatot adnak az eredetinél,meg nem tudom.nekem is mondták,6hósan 7-nek felelek meg,utána meg kicsi,aztán megint nagy.én 156 cm,a párom 180,és 50cm,3260g-mal szültem 7 éve.most várjuk a másodikat,és foggalmam sincs,mert nem csinálnak uht,volt 20hetesen,és lesz 30 hetesen.azt tudom,hogy 20 hetesen 13,5cm volt,25 dkg.szerintem ez se nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!