Ez igaz? Nagyon megijedtem.
Nyugi:)
Hány hetes vagy?Vérvizsgálat alapján doki mit mondd?
Nekem elég alacsony volt a vasam, így a doki kiírt ferrograd folic-t, egy nap 2 tablettát, ami 2x 100 mg-ot jelentett.
Na ettől nem tudtam kakilni:)A védőnőm mondta, hogy elég az 1 is, ha nagyon megfog.
A szülés után annyira leesett vasam, hogy majdnem kaptam vért, totál legyengültem, még egy vírust is benyeltem 1 hetes babával.Ekkor újra elkezdtem szedni ezt a plusz vasat.
Lényeg a lényeg, hogy jövő héten lesz 1 éves a fiam, és még mindig lelkesen szopizik:)))
Szóval ne aggódj, minden rendben lesz a tejeddel,de azért a vérvizsgálat eredményeit mutasd meg a dokinak!:)
Olyan vasat szedek ami mellett van C-vitamin is. Pontosan nem tudom a vitamin nevét.
25hetes vagyok.
Én mindig is vashiányos voltam, a terhesség alatt azonban jó volt a vérképem.
Tejem mégsem volt elég.
Van már két kisfiam,mindkettőnél vérszegény voltam,és szedtem vasat.Neo Ferro Folgammát 1 tablettát egy nap.Mindkettőt 1,5 éves koráig szoptattam,és akkor is csak azért hagytuk abba,mert terhes lettem a kistesóval!
Ne aggódj:)További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!