Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez normális? Mert megijedtem.

Ez normális? Mert megijedtem.

Figyelt kérdés
Másfél hete volt egy abortuszom sajnos.És tegnap észrevettem,hogy a cicimből,ha megnyomom ilyen vízszerű váladék jön.A cicim a terhesség óta még megvan duzzadva,de már nem vagyok terhes.Nem értem akkor miért jön ez.El fog múlni vagy menjek orvoshoz?
2013. nov. 21. 08:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mikor tavaly elvetéltem még utána is jó ideig meg voltak duzzadva a mellem,de nem emlékszem,hogy jött e ilyen vizes tej szerű folyás,ha megnyomtam.Egyébként nagyon pici jön,ha megnyomom.De most akkor megijedjek vagy ne?
2013. nov. 21. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
9%
A lelkedet kellene rendbe tenni, a tested majd tudni fogja a dolgát.
2013. nov. 21. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:

#12, NÉHA tényleg lehet pszichés oka is, pl. súlyos stressz vagy abnormalitásig fokozott gyerek utáni vágy - lásd álterhesség - de ab után sokkal gyakoribb, hogy szimpla fiziológiai oka van, az átlagos feletti prolaktin-szint, ennyi. Igazándiból elmehetne a Kérdező egy vérvételre is a prolaktin-szint meghatározása céljából, csak semmi értelme, mert mire megvan a lelet, valszeg magától is elmúlik...

Kérdező, a HCG-nek nincs közvetlenül köze a tejeléshez, max áttételesen.

2013. nov. 21. 10:54
 14/22 A kérdező kommentje:
Igen egyébként lelkileg sem vagyok túl jól.De nem csak az abortusz miatt.Eleinte nagyon rossz volt.De ez már a 3-dik terhességem.De az első terhességem maradt meg.Ő már 6 éves.Utána volt a vetélés most meg az abortusz.De szerintetek akkor majd magától elmúlik?
2013. nov. 21. 11:08
 15/22 anonim ***** válasza:
8%

Nézd, a laktáció az igény hiányára befejeződik. Így van ez azzal is, aki gyereket szoptat. Nincs kereslet, nincs kínálat. Így működünk.

Szerintem most inkább a lelkeddel kellene törődnöd. Az a keményebb dió, nem a tested.

2013. nov. 21. 11:15
 16/22 A kérdező kommentje:
Igen,csak gondoltam megkérdezem baj-e,hogy jön ez a mellemből vagy természetes jelenség.
2013. nov. 21. 11:17
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

Akkor leírom az igazságot. Remélem, nem kavarlak fel vele.

A jelenség természetes. Neked csak a tested várt gyereked, de a lelked nem. A lelkünkkel el tudjuk hitetni, hogy nem kell a babánk, de a testünkkel sosem. A szervezeted nem tudja, hogy a babád nem azért hagyta el a méhedet, mert abortálták, azt "hiszi", hogy a terhesség a szüléssel ért véget. És ezért teszi azt a kódoltan alapvető és ősi jogát, hogy a világra jött utódról a méhen kívüli életben is gondoskodjon. Azaz, hogy táplálékot és védelmet biztosító anyatejet termeljen számára. De mint írtam, ha nincsen már, aki az anyatejet elfogyassza, akkor a szervezet egy idő után kapcsol, hogy nincs igény az általa megtermelt tejre, és mivel a természet sosem pazarol, leállítja a laktációt.

2013. nov. 21. 13:09
 18/22 A kérdező kommentje:
Én értem,hogy mit mondasz nekem.De az én testem és lelkem is akarta ezt a babát,de amiért nem tarthattam meg az nem ide tartozik és hosszú fájó erről beszélni.
2013. nov. 21. 13:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg a pár csepp tejtől! Magadban próbálj rendet tenni, és ne szégyellj ebben segítséget kérni. Olyat, amilyenre szükséged van. Olyantól, aki szívvel-lélekkel melletted áll, szeret és mindenestül elfogad téged.
2013. nov. 21. 13:28
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem ijedtem meg,csak nem értem ezt az egészet,de persze első gondolatom az volt,hogy a terhességtől lehet.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2013. nov. 21. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!