Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hétfőn derült ki hogy babát...

Hétfőn derült ki hogy babát várok. De már 2 hete szurkál a hasam, és most egyre gyakrabban. Nem olyan erősen, de azért megijedtem. Ez normális?

Figyelt kérdés
Semmilyen más tünetem nincs, persze a gyakori pisilésen kívül. Már 3 éve vártunk a babára és most orvosi segítséggel sikerült. A doki azt mondta, hogy előfordul ilyenkor a hasszurka. Volt valakinek hasonló? És nem lett semmi gond? Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 1. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
persze hogy normális, akár a görcsölés is, amig nem vérzel nincs gond. Gyakran vannak az első hónaokban olyan görcsölések a kismamáknál hogy azt hiszik most aztán el is vetélnek pedig nincs is semmi baj. Nő a méhed, alakulnak át a dolgok bent. Teljesen normális tünet nyugi.
2013. máj. 1. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és gratulálok a babóhoz:) Nagyon nagy öröm lehet hogy végre sikerült.
2013. máj. 1. 09:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igen, leírhatatlanul nagy ÖRÖM! :) :)
2013. máj. 1. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
7 hetesen hasfájással kerestem fel az orvost, hogy biztosan petefészek gyulladásom van :) Nem is gondoltam babára, mert gyakran előfordult, hogy késett 1-2 hetet. Nekem is azt mondta az orvos, hogy a szúró érzés normális az elején.
2013. máj. 1. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja, és én is gratulálok.. sok sikert, egészséget kívánok :)
2013. máj. 1. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Én is gratulálok Nektek! :)
2013. máj. 1. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális nyugi!Én még le is feküdtem hasra úgy fájt mint amikor megjön. Alakulnak bent a dolgok!Szedj magne B6-ot az izomlazító. 10. héttől szedtem mondta a dokim hogy megelőzi a vetélést is meg nekem görcsölt a lábam éjszaka. Napi 1 szem félidőtől napi 2 akkor feszített megint nagyon akkor nagyon sokat nőtt. Pihenj és nyugi!!8 hónapos kisfiú anyukája
2013. máj. 1. 14:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! És gratulálok a nagy fiúhoz! :)
2013. máj. 1. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!