Megijedtem, ez normális amit éreztem, érzek?
Vagy meg is fordult, vagy csak próbálkozott vele.
NEkem épp tegnap tanácsolta a szülésznő, hogy amikor nagyon mozog, akkor háton fekve tegyek párnákat a fenekem alá, ezzel tudom motiválni, hogy beforduljon.
Sajnos már voltak "átmozgott éjszakáink", de még nem fordult be a kicsim nekem sem. Másnap mindig ugyanott találom a fejét...
38+5 hkm
Amúgy ez jó jel, a szülésznőm, azt is mondta, hogy azt mozoghat ennyit, mert meg akar fordulni, és hogy gyakran a szülés beindulásakor sikerül, mert az erős méhösszehúzódások beterelik a helyes irányba. Én ebben bízom jobban, mint a "praktikákban".
Neked hányadik baba?
Igen. Eddigi gyerekeim ekkor már kint voltak. Szerintem azért is nem szülök még, mert nem a fejével tágít lefelé, ami ugye sokkal keményebb, mint a popsi vagy kezecske/lábacska.
Amúgy én a köldökzsinór vagy más miatt nem aggódom, csak már nagyon várom, mert nem szeretem ezt a "minden napos" időszakot, már mindent úgy beszélek meg, hogy oké, találkozzunk, ha addig nem szülök... No meg azt, hogy nem tudom mi lesz, fejvégű, faros, vagy császár (ha keresztben marad, akkor nincs más lehetőség). Én egy befordulást szeretnék! :o)
Hát akkor hajrá nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!