Normális, hogy 9 hetesen fájdogál a hasam? Feszít, szúr! Ma pl. hirtelen álltam fel, és olyat szúrt vmi az alsó hasamba, hogy felkiabáltam, majd összegörnyedtem! Ez normális? Megijedtem!
Szia!
Ahogy az előttem szóló is irta, nyugalom.Változik a szervezeted, nyúlnak a szalagok.Viszont a hirtelen mozdulatokat próbáld hanyagolni.Én is sokszor elfelejtettem az elején, hogy ketten vagyok, és ugyan ilyen problémáim adódtak belőle.
Ja, és a mellfájdalom is teljesen normális ilyenkor.
Boldog,nyugodt Babavárást!
37 hetes km.
Én rendszeresen görcsöltem, de olyan erővel, mint még menstruációkor sem. Halálra voltam rémülve, de azt mondta az orvos, hogy ezek a fájdalmak, szúrások sokszor teljesen normálisak, hiszen gondoljunk csak bele, hogy a méhünk - kismedencénk izomzata most készül fel arra, hogy 9 hónap alatt teljesen megnyúljon illetve elég erős legyen megtartani egy akár 4 kg-s babát + a hormonális hatások is közrejátszanak. A mellfájdalomnak is hormonális okai vannak, nekem még előtej is szivárgott folyamatosan a terhesség alatt.
Ha pedig annyira meg vagy rémülve, akkor menj el orvoshoz...
Szia!
Ahogy az előttem szóló is irta, nyugalom.Változik a szervezeted, nyúlnak a szalagok.Viszont a hirtelen mozdulatokat próbáld hanyagolni.Én is sokszor elfelejtettem az elején, hogy ketten vagyok, és ugyan ilyen problémáim adódtak belőle.
Ja, és a mellfájdalom is teljesen normális ilyenkor.
Boldog,nyugodt Babavárást!
37 hetes km.
Tényleg! A hapcizáskor is van az az érzés! :) És mostanában elég sokat hapcizok! :\
Csak még annyi magyarázattal tartozom az aggodalmamért, hogy barnazas miatt a 6.héttől utro-t szedek! :(
Bár már elmúlt a barnázás, hál'istennek!
Velem is előfordult, hogy ha túl voltam a reggeli és esti rosszulléten, elfelejtettem, hogy nem vagyok egyedül. Hányszor de hányszor pattantam fel a fotelból aztán görnyedtem mert olyan nagyon fájt....
24 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!