Megijedtem, ez normális amit éreztem, érzek?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok,eddig farfekvésben volt a babám,nem is érzem hogy változott volna a helyzet. Viszont ma éjszaka nagyon ficánkolt a baba össze-vissza nyomott rúgott és borzasztóan feszített alul,meg olyan érzésem volt mintha nagy dolgot kellett volna csinálnom. Görcsölni nem görcsöltem,de nagyon fájt,mint ha szét szakadtam volna. Féltem hogy valami történik vele,de érzem hogy mocorog,meg csuklott is azóta. Mi történhetett?? Előre is köszönöm!2012. máj. 4. 09:12
11/12 anonim válasza:
Farfekvéses maradt, és császárral született. Ennek már 2 éve.
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam uh-án és igen befordult akkor éjjel a babám! :))) Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 8. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!