Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Itt képtelenek normális, nem...

Itt képtelenek normális, nem sértő választ írni az "emberek"?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet felfogni, hogy ez a terhességmegszakítás kategória? Én hiába mondják a magukét, senkit nem érdekel, de ők egyszerűen élvezik, ha sértegethetnek valakit!

Miért nem tudják ezek felfogni, hogy nem lehet minden magzatot megtartani? Miért nem tudják felfogni, hogy valakinek becsúszott és nincs meg a körülmény a felneveléséhez? És azt miért nem lehet felfogni, hogy van, aki nem rokkan bele ebbe?

Ennyi empátia sincs ezekbe? Nem, a kérdésem végére már nem tartom ezeket embernek, mert nulla empátiájuk van és csak mondják a magukét. Addig látnak, hogy ABORTUSZ, és nyomják a szöveget egyből.

2014. márc. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Minél több kérdést olvasgattam, annál inkább "ezek" lettek.
2014. márc. 8. 17:50
 12/54 anonim ***** válasza:
46%
Van olyan eset, amikor abortuszra van szükség, aláírom. De nagyon sok esetben a gyerek nem csak becsúszott, hanem felelőtlenségből jött. Könnyű azzal terelni, hogy dehát én védekeztem...aha.
2014. márc. 8. 17:51
 13/54 A kérdező kommentje:

Na azért ne hidd ezt! Én a védőnőnél, nőgyógyásznál beszélgettem több hasonló korúval (azt hiszem 9-cal vagy 10-zel), és csak EGYNEK sikerült be védekezés nélkül.

Amúgy nekem is védekezés mellett volt.

2014. márc. 8. 17:52
 14/54 anonim ***** válasza:
39%
Meg h minden megfogant magzat megszülessen? Igen, szülessen meg, csak foganjon eleve sokkal kevesebb. VAgy ez nem is opció? Én nem szoktam szidni az abortuszos nőket, csak az idegesít, hogy mindegyik arra hivatkozik h védekezett....hát nem tudom, h akkor mit szednek/ használnak EZEK (ahogy Te írtad), de valami nem működik jól.
2014. márc. 8. 17:53
 15/54 A kérdező kommentje:

Esetleg akkor belegondolnál, mi lenne, ha minden magzat megszületne? Adok szempontokat: élelmezés, lakókörnyezet, megélhetés, víztartalékok.

Hidd el, semmi okuk nem volt hazudni, rendesen szedték a tablettát is. Ráadásul én Nuvaringet használtam, tehát olyan sem lehetett, hogy elfelejtettem naponta foglalkozni vele, vagy kihánytam volna.

2014. márc. 8. 17:55
 16/54 anonim ***** válasza:
60%

Igen, vannak esetek, mikor KELL az abortusz, mert nem rég volt,hogy egy 14 éves kislányban elment a barátja, és terhes lett...

Vannak olyan esetek is,mikor felelőtlen lányokról beszélünk, szerelmesek,lila köd stb...Gyereket akarnak.Majd mikor szembesülnek azzal,hogy a gyerek igen is megfogant, de nekik egy árva garasuk sincs, meg igazából a szülők is "kinyírnák" őket, akkor meg mennek abortuszra...

Én nem azt mondom,hogy szülessen meg minden gyerek, mert ne szüessen meg egy olyan gyerek, aki nyomorban élne, mert a szülei nemtudnak megfelelő háttért biztosítani.

2014. márc. 8. 17:57
 17/54 anonim ***** válasza:
87%
Nem írnék erre semmi sértőt.Igaz elég érdekesnek találom,hogy nem hatotta meg,hogy elvetette a babát.Attól,hogy úgy érzi jobb így a picinek,mert nem tette ki nélkülözésnek stb.,még megérinthette volna,hogy nem tarotta meg.Gondolom azért nyílt ki a bicska sok ember zsebében,mert többen évek óta várnak a babára,és nem jön össze.Aztán egyszer csak jön valaki,és kiírja elvetettem a babámat,de jobban érzem magam.
2014. márc. 8. 18:10
 18/54 anonim ***** válasza:
95%

Nem szoktam srtö válaszokat irni,itt szinte válaszolni se,DE:

nem mindegy miért kerül sor az abortuszra....

anyagi helyzet,nem tdott több babát vállalni,stb,ezt meérti a többség...

na de amikor a lelketlen nőnek nevezett lny örül hogy kiszakitották belöle a magzatot...hát ott én is beszoltam volna legszivesebben,mert a kérdés ugy volt megfogalmazva hogy azt sugallta,egy véletlen baleset miatt jött össze a baba...szoval aki nem akar gyereket az védekezzen és ne az legyen a fejében,hogy nem baj,majd elveteti.....

tiniként lehet igy gondolja most,na de mikor 10-15 év mulva rájön hogy lehet örökre nem lehet gyereke emiatt,akkor majd ezért jön ide sirni.....

2014. márc. 8. 18:23
 19/54 A kérdező kommentje:

Huszonéves fejjel vetettem el én például, imádom a gyerekeket, de egyáltalán nem hatott meg az abortusz. Semmilyen lelki hatása nincs. Ezért nem értem, minek túráztatjátok magatokat... Akinek van lelkiismeretfurdalása, annak van és lesz is, akinek nincs, annak a kommentjeitek miatt sem lesz soha.

Igazából a saját időtöket húzzátok:D

2014. márc. 8. 18:26
 20/54 anonim ***** válasza:
43%

"Igaz elég érdekesnek találom,hogy nem hatotta meg,hogy elvetette a babát.Attól,hogy úgy érzi jobb így a picinek,mert nem tette ki nélkülözésnek stb.,még megérinthette volna,hogy nem tarotta meg."

És szerinted az kizárt dolog, hogy egy fiatal huszonéves fel sem fogja a döntésének a súlyát, és esetleg később, mikor gyereke lesz, akkor tudatosul benne, hogy mit is tett? Egyébként kérdező én sem értem az ilyen emberek támadásait, meg hogy miért kell lehordani bárkit a sárga földig... Annyira szélsőségesen látják a dolgokat... Ha valaki abortuszra megy, akkor máris sz*rember, meg kívánják, hogy ne legyen gyereke....

Anyukámnak is volt abortusza fiatalon, nem lett tőle lelkibeteg, sőt! felnevelt 3 gyereket később.

2014. márc. 8. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!