Itt képtelenek normális, nem sértő választ írni az "emberek"?
Miért nem lehet felfogni, hogy ez a terhességmegszakítás kategória? Én hiába mondják a magukét, senkit nem érdekel, de ők egyszerűen élvezik, ha sértegethetnek valakit!
Miért nem tudják ezek felfogni, hogy nem lehet minden magzatot megtartani? Miért nem tudják felfogni, hogy valakinek becsúszott és nincs meg a körülmény a felneveléséhez? És azt miért nem lehet felfogni, hogy van, aki nem rokkan bele ebbe?
Ennyi empátia sincs ezekbe? Nem, a kérdésem végére már nem tartom ezeket embernek, mert nulla empátiájuk van és csak mondják a magukét. Addig látnak, hogy ABORTUSZ, és nyomják a szöveget egyből.
Nekem volt nemrég abortuszom, hát itt olyan válaszokat kaptam... Ledöbbentem, hogy léteznek egyáltalán ilyen emberek, akik ráadásul anyák!
Voltam én hülye, pcsa, kva, agyatlan kva, agyatlan pcsa, lelketlen, stb.
És akkor mi van, ha nem érint meg? Nem terveztem, becsúszott, semmi anyai ösztön nem alakult ki. Egy 10 hetes magzatról beszélünk könyörgöm!... Jó hogy nem kezdtem el egyből gyűjteni a főiskolai tanulmányaira amikor kiderült a terhesség...
Megáll az eszem, mi megy itt!
Nem, azokhoz sem értelmes válaszok érkeznek! Olvastam én is a falhozvágós kérdést, inkább nem reagáltam.
De ti azokra sem vagytok képesek normálisan válaszolni, ahol csak simán leírja, hogy abortusza lesz.
Na meg őszintén szólva azt sem értem, hogy amúgy ezek mit gondolnak? Szülessen meg az összes megfogant magzat, embrió? Hát mi lenne akkor ezen a világon?
Ilyenkor szokott a "mennyi pár vár örökbefogadható babára"... Ha annyira akarnának gyereket, választhatnának idősebbeket. Tele vannak az árvaházak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!