Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Itt képtelenek normális, nem...

Itt képtelenek normális, nem sértő választ írni az "emberek"?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet felfogni, hogy ez a terhességmegszakítás kategória? Én hiába mondják a magukét, senkit nem érdekel, de ők egyszerűen élvezik, ha sértegethetnek valakit!

Miért nem tudják ezek felfogni, hogy nem lehet minden magzatot megtartani? Miért nem tudják felfogni, hogy valakinek becsúszott és nincs meg a körülmény a felneveléséhez? És azt miért nem lehet felfogni, hogy van, aki nem rokkan bele ebbe?

Ennyi empátia sincs ezekbe? Nem, a kérdésem végére már nem tartom ezeket embernek, mert nulla empátiájuk van és csak mondják a magukét. Addig látnak, hogy ABORTUSZ, és nyomják a szöveget egyből.

2014. márc. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
30%

Igen, kérdező, biztos mész még a mészárszékbe, ahogy írta valaki. Az ilyen aberrált kéjencek, mint te is, meg a drága barátnőd is itt, arra gerjednek, ha megszimatolják az emberi vér szagát. És ha az a saját gyereküké, akkor annál inkább vágyják újra az érzést, amit az abortusz számukra kéjes gyönyörűsége okoz. Ezért lesz még abortuszod, nem egy, hanem több, vagy sok, mert imádod az érzést, hogy akkora hatalmad volt a gyermek felett, hogy koszos 30 ezres vérdíjért szét tudtad szaggattatni. Ebbe gyönyörödtél bele, ezt kiáltod ország-világnak, hogy milyen mámorító érzés ÖLNI.

Milyen szép is lesz, mikor megöregedve, reszketeg kézzel a tolószéked karfáján meséled majd a nem egyenesági rokonaidnak az elfekvőben, milyen nagyszerű is volt, mikor még ölni tudtál... A régi szép idők, a vér szaga, a szétcincált magzat, az a véres kéj...

2014. márc. 9. 19:38
 42/54 anonim ***** válasza:
48%

Talán azért írta ki a kérdést, mert látta egyebek mellett az én kérdésemet, ahol egy szimpla kérdésre jóhogy nem el lettem égetve, a válasz helyett, mint mindenki más, aki egyáltalán el mer gondolkodni az abortuszon.

De ennyi erővel a doki meg akkor az én tettestársam? csak halkan jegyzem meg, hogy még ők is (legalábbis akikkel én beszéltem a témáról) úgy vannak veletek, hogy jehova-fanatikusok. és gyorsan elnézést is kérek a Jehova tanuktól, ezzel nem őket akartam becsmérelni.

Aki meg meddőként csapkodja az asztalt, hogy gyilkosok vagyunk...nos, nézd én is tudnék olyat mondani, hogy sírással töltenéd az estéd de még a holnapi napodat is. Csak nekem nem okozna örömet, így minek.

2014. márc. 9. 19:48
 43/54 anonim ***** válasza:
22%

41 bocs de ezen besírtam a röhögéstől :) élveztük a vér szagát, ez kész te túl sok krimit nézel, vagy horror filmet, vagy szimplán valami elvetemült black metal rajongó vagy, hogy egyáltalán ilyen mondatok mennek át a fejeden :)

de halkan jegyzem meg, szagot nem éreztünk, semmit nem hallottunk, valójában átszundikáltuk az egészet. és csak, hogy bosszantsalak elmesélem, hogy amikor éledeztem a liftben, az egyetlen dolog foglalkoztatott, hogy miért csuklok és a srác aki tolta az ágyat meg is ijesztett, hogy elmúljon de sajna nem sokat használt, az ágyon még mindig csuklottam :( valójában ez maradt meg egyedül az egészből.

2014. márc. 9. 19:57
 44/54 anonim ***** válasza:
68%

42-es!

Ne általánosíts. Soha nem bántottam azért senkit, mert abortusza volt. De a kérdező olyan gusztustalan stílusban ír az abortuszról ami felnyomta a többség vérnyomását. Ő így döntött, ez a magánügye, de mivel megosztotta itt, hadd írjam le a véleményemet.

Sajnálom, hogy kaptál csúnya válaszokat, de ha a kérdező normálisan írta volna le a kérdését, nem feltétlenül ilyen válaszokat kapott volna. Azt meg mindenki nagyon jól tudja, hogy ez az a típusú kérdés, ami kiveri a biztosítékot a többségnél.

40-es voltam

2014. márc. 9. 20:11
 45/54 anonim ***** válasza:
80%

Azt még elfelejtettem, hogy ne legyél biztos benne, hogy egy anonim oldalon olyat tudnál írni, amin egész éjjel, sőt még holnap is sírnék.

40es voltam megint.

2014. márc. 9. 20:29
 46/54 A kérdező kommentje:
41-es, te ritka beteg vagy, hogy ezek megfordultak a fejedben. Holnap pszichologusnal kezdj. Jezusom, mennyire beteg ember...
2014. márc. 9. 21:10
 47/54 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező még te mondod rá hogy beteg? Akkor te mi vagy?
2014. márc. 9. 21:16
 48/54 anonim ***** válasza:
29%

A kérdezo egy megfontolt ember, aki képes korrigálni a hibáit, ezzel két ember életét is megmenteni a szenvedéstol, emocionális nélkulozéstol minimum.

nem o az, aki ilyen orultségeket ír, hogy vér szaga meg ilyenek. te jó ég, és az ilyen elmebetegeknek, aki anya létére képes ilyesmit papírra vetni, annak gyerekei vannak? szerencsétlenek...

41es, te teljesen elmeháborodott vagy ezek alaphán, tele duhvel és komoly pszichés rendellenességekkel. mondd, ez mindig igy volt, vagy szoptataskor az agyadat is kiszivtak a cukibucinudlibabucikáid?

2014. márc. 10. 07:24
 49/54 anonim ***** válasza:
60%
Ha az abortalt embrió hulladék, akkor te is az vagy? Ugyanis te is abból a hulladékból lettél. Én embernek hívom magam mert az embriót is embernek tekintem. Érted az összefüggést? Egy állatban több az anyai ösztön, mint benned. Például a madarak is hagyják sorsukra a tojásaikat mert azok még nem madarak? Az ő szemükben már azok!
2014. márc. 10. 08:35
 50/54 anonim ***** válasza:
9%

kedves 49-es. gyorsan kapcsold be a natinoelt, vagy az animal planet wildot vagy vmit, es akkor talan nem fogsz ennyi baromsagot osszehordani. :D birom h mindig az allatvilaggal jonnek, pedig ott nincs kecmec, keyetlenul vegez barki barkivel. olyanrol meg nem hallottal, hogy inseg idejen a,madarksid kilokodik a folosnek velt tojasokat a feszekbol? tehat gyakorlatilag abortaljak a fiokat, mert latjak, h nem fogjak tudni etetni. (ja, ex meg egy highlight, a madarka nem gondol kismadarkakent s fioksjara, mett lrtezese tudattalan... de ugy latom a tied is :D) olyantol se hallottal, hogy csak limitalt kahat vidz a feszekbe a,madarmama ed aki kapja,marja alapon az erosebb fioka csipi el, es a fxonget a madar mar eleteben kifobja a feszekbol?

figyi, ha te ennxire muveletlen cagy, akkor mut peldalozol itt olyannal, amirol gozod sincs? de most komolyan...

a masik meg, en nem akarom rlhinni, h nektek ez nem esik le. irt ide 3 abortuszos lany, akik mind jol elnek, helyes dontesnek tartjak es szepen elik eletuket. meg irt egy, aki megtartotta a nem vart gyereket, sajat elmondasa szerint tonkretette vele sz eletet es meg nincs 30.eves, de ongyilkossagon gondolkodik. de ti pont ezen a kommenten olyan jatszi konnyedseggel neztek at, mintha nem is lenne. ti tenyleg ennyire korlatoltak vagytok, hogy meg ezek utan is fujjatok a magatoket?

2014. márc. 10. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!