Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Itt képtelenek normális, nem...

Itt képtelenek normális, nem sértő választ írni az "emberek"?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet felfogni, hogy ez a terhességmegszakítás kategória? Én hiába mondják a magukét, senkit nem érdekel, de ők egyszerűen élvezik, ha sértegethetnek valakit!

Miért nem tudják ezek felfogni, hogy nem lehet minden magzatot megtartani? Miért nem tudják felfogni, hogy valakinek becsúszott és nincs meg a körülmény a felneveléséhez? És azt miért nem lehet felfogni, hogy van, aki nem rokkan bele ebbe?

Ennyi empátia sincs ezekbe? Nem, a kérdésem végére már nem tartom ezeket embernek, mert nulla empátiájuk van és csak mondják a magukét. Addig látnak, hogy ABORTUSZ, és nyomják a szöveget egyből.

2014. márc. 8. 17:24
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
50%

"Esetleg akkor belegondolnál, mi lenne, ha minden magzat megszületne? "

Lenne halvány remény a 30 éveseknek, hogy lesz nyugdíjuk.

2014. márc. 8. 18:39
 22/54 anonim ***** válasza:
86%
Azt gondolom, hogyha valaki annyira nem akar gyereket, mint Te, az tegyen meg mindent azért, hogy ne legyen és ne csúszhasson be. Érdekes, hogy nekem véletlenül nem csúszott be baba. 1 kislányom van, aki tervezett baba volt, de ha nagyon nem akarnék gyereket, szednék gyógyszert és gumival és védekeznék, talán te is mehetnél biztosabbra és nem kéne a sok bántó megjegyzést olvasni.
2014. márc. 8. 19:16
 23/54 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt sem értem, miért az vall érett gondolkodásra, ha a semmibe szülnek gyereket, vagy abortusz után lelki bajaik vannak.

Én beláttam, hogy nekem még nem kell gyerek, nem tudnám eltartani, más pénzére meg nem szülök. Most ezek után miért siránkozzak?

2014. márc. 8. 19:33
 24/54 anonim ***** válasza:
46%

hat en alapvetoen harom okot latok arra, hogy ilyenek itt a nepek:

1:valami miatt ezeket csak addig erdekli a gyerek sorsa, amig a mehben van. utana feloluk mar ehen is dogolhet, csak szulessen meg.

2: az itteniek zommel unatkozo, otthonulo szoptatos anyukak, akiknek a radikalusan megvaltozott eletgelyzetukbol fakado frusztraciojat ki kell elni valahol.

3: meg valoszinuleg nem lattak arvahazat/nevelointezetet. itt a kornyeken van egy. a gyerekek lopnak, cigiznek, nemvtanulnaj, bunkok, teljesen remenyvesztettek, kilatastalanok, duhosek a puszta letezesukre. nagyon fontos volt oket megszulni. errol itt a kedves anyukak famaja nem szol, ugye?

2014. márc. 8. 19:46
 25/54 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem azért születnek olyan válaszok, amiket kritizálsz, mert veled együtt sok az abortuszával hencegő, a magzati halálról semmi rosszat nem gondoló, önző, a saját lelkiismeretét mesterségesen, erőnek erejével elnyomó nő, aki pénzhiányt hazudva éli tovább a magzat halála után a kényelmes kis életét, miközben a feldarabolt gyermek a kórházi hulladéktárolóba kerül.
2014. márc. 8. 19:52
 26/54 A kérdező kommentje:
Hát kerüljön, ott a helye. Mit csináljanak vele? Állítsák ki egy műteremben formaldehidben?
2014. márc. 8. 21:32
 27/54 anonim ***** válasza:
55%
És mi a véleményed EZEKRŐL akik ilyen kérdéseket irkálnak ki hogy provokálják a többieket? Érdekes, mindenki fogadja el a te álláspontodat, de te nem fogadod el a másikét. Volt abortuszod? Egészségedre. De fogadd el hogy másnak van annyi felelősségérzete hogy nem öli meg a gyerekét, még ha úgy nehezebb is. A te életed, a te tested, ha elvárod hogy más ne foglalkozzon a te életeddel te miért problémázol a másikén?
2014. márc. 8. 22:36
 28/54 anonim ***** válasza:
52%
Ott a helye? Észnél vagy te? Emberből vagy? Akkor ennyi erővel te is végezd a szemétdomb tetején nem. Hisz ott a helyed...
2014. márc. 8. 22:38
 29/54 anonim ***** válasza:
23%
Ne haragudj, de, ha ezt a kérdést lefordítanánk, így nézne ki: "Segítség! Biztos, hogy jól döntöttem akkor, mikor elvettem a gyerekem életét?" Ha itt keresel megnyugvást, akkor rossz helyen jársz. Jogilag nem követtél el bűnt, de morálisan a legrosszabbat követted el: élettellenes cselekedetet követtél el. Ezen nincs mit vitatkozni. Erkölcsileg bűnös vagy. Amit tudsz tenni, hogy ebbe beletörődsz. És igen, igazad van! Vannak kilátástalan helyzetek, amikor egy nő erősen elgondolkodik az abortuszon. Ne mondja senki valóban, hogy neki hasonló szituációkban eszébe sem jutna, de van más megoldás is. Tudom, hogy megszülni és örökbeadni lelkileg és testileg is megterhelő, de az a helyes út, mondhatsz bármit, ez így van! Sajnálom, hogy nem tudtál akkor nagyon erős lenni, mások sem tudnak, de könyörgöm, ne helyeseld csak azért az abortuszt mert igazolni szeretnéd hogy jól döntöttél. Remélem egyszer rendbejössz! És a heves, gúnyolódó, magukat erkölcsi magaslatokba helyező abortusz elleneseket én sem kedvelem. Hidd el, köztük is van olyan, aki a Te helyzetedbenelvetette volna a babát. Minden jót neked!
2014. márc. 9. 09:15
 30/54 A kérdező kommentje:

De nem erted, hogy ez a terhessegmegszakitas kategoria? Azt is kiirhatna, hogy vegre kiszedtek belolem azt a szrt, nektek akkor sem lenne jogotok adni itt az alszentet.

Igen, az abortalt embrio egy hulladek, a hulladektaroloba valo. Ahogy a muanyag a muanyagtaroloba. Pont.

Persze, szulje meg mindenki... Gratulalok! Itt csak a lelkiismeret felkeltese a cel, hatasvadaszok vagytok. Szanalmas. Mondjuk nekem hiaba mondod, engem hidegen hagy. Minek szuljem meg? Mas gyereke miatt menjen tropara a testem?

Azt kene felfognotok, hogy ez nem a jajdecukikisbaba kategoria.

2014. márc. 9. 09:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!