Sajnos anyagi okok miatt nem tudjuk megtartani a babát, hogyan dolgozzuk fel?
Első körben: tudom, hogy itt mindenki azt állítja, védekezés mellett esett teherbe, ti minden alkalommal elmondjátok, hogy ez milyen különös, de abszolút komolyan és felelősségteljesen védekeztünk óvszerrel, egyszerűen elképzelni nem tudom, hogyan lehetséges a dolog.
Én még az anyámmal és testvéreimmel élek, egyetemre járok és dolgozok mellette, mert elég nehéz körülmények között élünk, minden forintra szükségem van (hazaadom és magamnak vásárolok mindent). A párom jelenleg dolgozik, de csak havi 75-80 ezer forintot keres.
A szülők egyik oldalról sem támogatják a gyerekvállalást, az én részemről egyébként nyilván nem is tudják, a párom szülei sem igazán tudnának hozzájárulni a dologhoz....
Érdekes! Feltűnt, hogy csak és kizárólag azok törnek pálcát az abortusz mellett döntők feje felett akik még SOHA nem volt ilyen döntéshelyzetben!!!!
Vagy azok akiket támogat a családja. Például haza költözhet a szüleihez stb. Nevetséges és szánalmas!!!
Igen, a gyerek érdeke, hogy ne nyomorban nőjjön fel, legyen mit ennie, legyen tető a feje felett!!! És ha ez nincs biztosítva akkor inkább ne szülessen meg!
Sokan vagyunk akiket nem támogat senki! Se szülők, se barátok. Az államot meg hagyjuk is...
Ha valakinek nincs munkája, se fedél a feje felett, se befogadó és/vagy támogató család az igen is jól, dönt ha nem szül.
Senkinek nincs joga elítélni!!!!
Az örökbe adással jönni meg...hagyjuk...
Soha nem lennék képes odaadni a babát akit 9 hónapig hordtam a szívem alatt....Az rosszabb mint az abortusz.
Szomorú, hogy egyáltalán ma egy nőnek fontolóra kell vennie azt, hogy megszüljön-e egy babát vagy sem...
De sajnos ilyen világot élünk.
De vagyunk így is elegen nyomorban...Az önzőség netovábbja lenne kitenni egy gyereket ennek...
Az pedig az önhittség netovábbja, hogy valaki tényként kijelentse, hogy mit tenne, ha ilyen helyzetben lenne.
Mert nincs ilyen helyzetben...és nem is volt még.
Fogalma sincs róla...
,,Soha nem lennék képes odaadni a babát akit 9 hónapig hordtam a szívem alatt....Az rosszabb mint az abortusz,,
iknabb megolod a szived alatt hordas helyett
Tudod a legtobb egyedul vagyok senki nem tamogat no mar dontott es nem akarja a gyereket
Aki igazan szeret szeriti a gyereket az akar es aki akar az talal kiutat mindenbol.
Sok sok egyhaz van Magyarorszagon akik segitenek mindenben szallas etel ruhak ellatas stb.
...csak kerni es akarni kell
A tobbi az ures duma kifogas
es igen en voltam ilyen helyzetben mikor elhagyott a ferjem a terhesseg miatt o meg nem volt kesz ra.
Nem volt :lakasom munkam jovedelmem rokonok utalatak erte amiert meg akartam tertani senki nem akart befogadni.
es megoldodott a dolog mert mindig kuld az elet megoldasokat ha nagyon akarunk.
megtartottam a gyerekem aki azota egyetemre jar ugyes okos csodaszep gyerek sok szep napot ajandekozott nekem.
Egy pillanatig enm bantam meg hogy az eletet valsztottam
Minden rendbejott lett munkam tanultam lett lakasom es kapcsolatom is a szules utan par even belul.
Mindenáron nem kell...
Az szerinted normális élet, hogy egyházaknál, segélyszervezeteknél tengődsz egy babával és segélyekért kuncsorogsz???
Én nem luxust akarok a gyereknek és magamnak se.
Csak alapvető dolgokat...
És ebben az országban szinte semmit nem kapsz ha nem a kisebbséghez tartozol.
Ha van munkám, jövedelmem, és biztos tető a fejem felett és abban is biztos lehetek, hogy mindennap lesz mit ennem akkor igen, minden más csak részletkérdés...
De enélkül önzőség és felelőtlenség vállalni egy gyereket!!!!
Ebben a kérdésben sosem lesz egyetértés.
De nem lehet csupán morális szemszögből nézni a dolgot.
A racionalitás sajnos fontosabb.
Borzalmas dolog az abortusz...minden szempontból...
De van az a helyzet amikor ez a legésszerűbb döntés...
az abortusz egy no legonzobb dontese a ,,jobb a gyereknek is mazzal,, leontve.
A halalnal nincs rosszabb hiszen akit megolnek eselyt sem kap az eletre se jora se rosszra.
Önző dolog az ha a nyomorba szülöd...ha nem tudod neki biztosítani a normális élethez való alapfeltételeket.
Miért kellene a gyereket rossz körülmények közé szülni?
Tényleg csak az tud ilyen bődületes baromságokat mondani aki még nem járt ilyen cipőben.
Bölcsebb lenne ha kussolna, ha már jót vagy érdemlegeset nem tud mondani.
Rohadt nehéz döntés...
Nézd, akkor talán az lenne a legjobb, ha alapítanál egy abortusz-fan clubot, tagokat toboroznál hozzá, és együtt dicsőítenéd velük a magzatgyilkosság intézményét.
Nekem túl nagy a pálya, amit bejártál, az "SOS. Beleőrülök az abortuszba"-tól a kussoltatásig. Tudod?
Az abortusz ellen voltam én is egészen addig amég ilyen helyzetbe nem kerültem. Most sem vagyok mellette.
De két rossz döntés közül a jobb.
Nem akartam ilyen erősen fogalmazni csak rendkívül érzékenyen érint, mivel még én is döntés előtt állok, hogy csak olyanok ítélkeznek és dobálóznak a gyerekgyi***s jelzőkkel akik még életükben nem kerültek ilyen döntéshelyzetbe.
Egyszerűen nincs joguk elítélni azt aki úgy dönt.
De hiába is tépném a szám, aki nem érezte még ezt az úgy sem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!