Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Sajnos anyagi okok miatt nem...

Sajnos anyagi okok miatt nem tudjuk megtartani a babát, hogyan dolgozzuk fel?

Figyelt kérdés

Első körben: tudom, hogy itt mindenki azt állítja, védekezés mellett esett teherbe, ti minden alkalommal elmondjátok, hogy ez milyen különös, de abszolút komolyan és felelősségteljesen védekeztünk óvszerrel, egyszerűen elképzelni nem tudom, hogyan lehetséges a dolog.

Én még az anyámmal és testvéreimmel élek, egyetemre járok és dolgozok mellette, mert elég nehéz körülmények között élünk, minden forintra szükségem van (hazaadom és magamnak vásárolok mindent). A párom jelenleg dolgozik, de csak havi 75-80 ezer forintot keres.

A szülők egyik oldalról sem támogatják a gyerekvállalást, az én részemről egyébként nyilván nem is tudják, a párom szülei sem igazán tudnának hozzájárulni a dologhoz....

2013. dec. 10. 18:53
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
74%

haggyátok már békén a kérdezőt! szerencsétlen így is elég nagy trauma lehet ilyen helyzetbe kerűlni! szegégy csak kérdezett valamit és mindenki csak kioktatja,nagyokosan de a kérdésére választ nem kap!

nekem 7babám ment el spontán sajnos eléggé nehéz volt feldolgozni de a családom sokat segített! biztos vagyok benne hoyg neked is sikerűl nem fogod tudni egyikk napról a másikra elfelejteni de idővel enyhűl a dolog!jobb lesz de el sose fogod felejteni!

én kívánom hogy jöjjön rendbe az életed!

és ne foglalkozz a sok "jó akaróval"! itt terhes nők vannak persze hogy mindenki leolt de ne foglalkozz velük ez a te döntésed!

2013. dec. 12. 13:43
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem futottál ki az időből,keress külföldön klinikát,ahol gyógyszeres megoldás van,vetélést idéz elő.Sokkal kevesebb lelki megterheléssel jár,mint a műtéti megoldás.Az eleje,megkönnyebbülés,hogy túl vagy rajta.Aztán nehéz lesz.Minden évben eszedbe jut,és számon tartod,hány éves lenne.Aztán elfogadod,hogy vannak olyan helyzetek,aminek két megoldása van és egyik sem tűnik jónak,mégis választani kell.Vagy így,vagy úgy.
2013. dec. 13. 19:52
 33/56 anonim ***** válasza:

gyogyszeres ab. nincs.

Mi utana jartunk...

Klinikan ˝falak kozt˝ lehet esetleg, de nem engedelyezett,mert buncselekmenynek veszik, ezert marad a vakum aspiracio.

2013. dec. 14. 11:32
 34/56 anonim ***** válasza:
Kulfoldon van mindenhol
2013. dec. 14. 11:54
 35/56 anonim ***** válasza:
es attol retteg hogy nemtudja eltartani, majd biztos kitud jutni kulfoldre, klinikat,orvost keresni jopenzert.
2013. dec. 14. 14:48
 36/56 anonim ***** válasza:
54%
Gyógyszeresen vetéljen el? Ha lehet, ez még borzalmasabb, mint az abortusz, mert akkor nem csak közvetve, hanem közvetlenül is miatta hal meg a gyermek. Neki kell ugyanis bevenni azt a tablettát. És neki kell szembesülni a szerencsétlen, apró, pici halott testtel is. Sosem felejti a látványát.
2013. dec. 14. 14:58
 37/56 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező!

Nekem szerdán volt az abortuszom. Ugyan ezért az okokért nem tudtuk mi sem megtartani. Azóta sírógörcseim vannak, és egyszerűen nem tudom túltenni magam rajtam. A párom sokat segít, de még sem megy.

2013. dec. 14. 18:03
 38/56 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ha segítség kell, itt vagyok. Írj privát. Előtted lévő hozzászóló voltam.
2013. dec. 14. 18:12
 39/56 anonim ***** válasza:
19%

A tablettas abortusz nagyon jo dolog mert a no es a ferfi szembesul azzal amit tesz latja hogy a baba igen is ember es latja az abortusz kovetkezmenyet azt a kis embert akit halalra itelnek.

A felmeres szerint az tablettas abortusz utan a nok sokkal kisebb eselyel valasztjak ujra az abortuszt.

2013. dec. 14. 18:33
 40/56 anonim ***** válasza:

engem is gyotor a siras, meg a lelkiismeret, ugyanez miatt nem mertunk belevagni mi sem.

Nekem szerencsere tamaszt nyujt maximalisan a baratom, probalja bennem tartani a lelket.

Sajnos ez egy no szamara, barmilyen ˝konnyu˝ ut, cipelni a tudatot egy eleten at, iszonyu nehez lesz.

Sajat magad kell feldolgoznod, nekem talan az segit naprol napra, hogy mozgatom a fantaziam a jovokre tekintve, latom a leendo csaladunkat, akkor es ott, amikor ideje es helye lesz.

Ahogy Muller Peter irta.. ˝ a legjobb orvossag a fajdalom ellen, ha nem gondolunk ra˝

Probalj meg olvasni tole, sokat segit.

2013. dec. 15. 12:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!