Sajnos anyagi okok miatt nem tudjuk megtartani a babát, hogyan dolgozzuk fel?
Első körben: tudom, hogy itt mindenki azt állítja, védekezés mellett esett teherbe, ti minden alkalommal elmondjátok, hogy ez milyen különös, de abszolút komolyan és felelősségteljesen védekeztünk óvszerrel, egyszerűen elképzelni nem tudom, hogyan lehetséges a dolog.
Én még az anyámmal és testvéreimmel élek, egyetemre járok és dolgozok mellette, mert elég nehéz körülmények között élünk, minden forintra szükségem van (hazaadom és magamnak vásárolok mindent). A párom jelenleg dolgozik, de csak havi 75-80 ezer forintot keres.
A szülők egyik oldalról sem támogatják a gyerekvállalást, az én részemről egyébként nyilván nem is tudják, a párom szülei sem igazán tudnának hozzájárulni a dologhoz....
haggyátok már békén a kérdezőt! szerencsétlen így is elég nagy trauma lehet ilyen helyzetbe kerűlni! szegégy csak kérdezett valamit és mindenki csak kioktatja,nagyokosan de a kérdésére választ nem kap!
nekem 7babám ment el spontán sajnos eléggé nehéz volt feldolgozni de a családom sokat segített! biztos vagyok benne hoyg neked is sikerűl nem fogod tudni egyikk napról a másikra elfelejteni de idővel enyhűl a dolog!jobb lesz de el sose fogod felejteni!
én kívánom hogy jöjjön rendbe az életed!
és ne foglalkozz a sok "jó akaróval"! itt terhes nők vannak persze hogy mindenki leolt de ne foglalkozz velük ez a te döntésed!
gyogyszeres ab. nincs.
Mi utana jartunk...
Klinikan ˝falak kozt˝ lehet esetleg, de nem engedelyezett,mert buncselekmenynek veszik, ezert marad a vakum aspiracio.
Kedves kérdező!
Nekem szerdán volt az abortuszom. Ugyan ezért az okokért nem tudtuk mi sem megtartani. Azóta sírógörcseim vannak, és egyszerűen nem tudom túltenni magam rajtam. A párom sokat segít, de még sem megy.
A tablettas abortusz nagyon jo dolog mert a no es a ferfi szembesul azzal amit tesz latja hogy a baba igen is ember es latja az abortusz kovetkezmenyet azt a kis embert akit halalra itelnek.
A felmeres szerint az tablettas abortusz utan a nok sokkal kisebb eselyel valasztjak ujra az abortuszt.
engem is gyotor a siras, meg a lelkiismeret, ugyanez miatt nem mertunk belevagni mi sem.
Nekem szerencsere tamaszt nyujt maximalisan a baratom, probalja bennem tartani a lelket.
Sajnos ez egy no szamara, barmilyen ˝konnyu˝ ut, cipelni a tudatot egy eleten at, iszonyu nehez lesz.
Sajat magad kell feldolgoznod, nekem talan az segit naprol napra, hogy mozgatom a fantaziam a jovokre tekintve, latom a leendo csaladunkat, akkor es ott, amikor ideje es helye lesz.
Ahogy Muller Peter irta.. ˝ a legjobb orvossag a fajdalom ellen, ha nem gondolunk ra˝
Probalj meg olvasni tole, sokat segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!