Az nagyon ciki, ha ahhoz a dokihoz mennék terhesség megszakításra, akinél szültem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, így már mindjárt sokkal másabb. De kérdezem, ahol három gyerek elvan, a negyedik már miért nem fér el? Ő nem tehet róla, hogy most jött. Nézz a gyermekeidre! Bármelyiket meg tudtad volna ölni, ha épp ők lettek volna a mostani helyében? Ugye nem? Adj esélyt neki, még akkor is ezt mondom, ha ez másoknak nem szimpatikus. Ez a baba nem tud könyörögni az életéért, megteszem én helyette!Az ilyen legkisebb véletlen babák szoktak lenni a család szeme fénye. Gondoljátok át!
2013. okt. 15. 15:20
 42/55 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, én a ciki szó ellenére (ami valóban nem túl szerencsés) a Kérdező kommentjei alapján nem tételeztem fel, hogy szórakozásból készül abortuszra menni. Lehet, az volt az oka, hogy én nem rajta akartam kitölteni a mindennapi problémák miatt felhalmozódott feszültséget? Nem tudom, de továbbra is azt gondolom, hogy szégyellje magát, aki itt mocskolta a Kérdezőt, mert bárhogy is van, ehhez nincs joga.

Kérdező! Sajnálom, hogy ebbe a helyzetbe kerültél, kívánom, hogy fel tudd dolgozni. A gonosz emberekkel pedig ne törődj, inkább sajnálatra méltóak, hogy ilyen lelkiviláguk van.

2013. okt. 15. 15:20
 43/55 anonim ***** válasza:
32%
Szóval azért a gonoszozás, és sajnálnivaló lelkivilágúzás és az undorítózás is ítélkezés ám, 42-es! Hogy is van ez a "Ne ítélj..."? Tetteket (abortusz) lehet, sőt kell is értékelni, embereket viszont tilos. És kérlek, engedd meg, hogy én is egy bibliai szöveghelyre utaljak a gerendával, meg a szálkával kapcsolatosan...
2013. okt. 15. 15:34
 44/55 anonim ***** válasza:
93%
Így van, ítélkezés. Vállalom is, mert olyan minősíthetetlenül viselkedtetek ezzel a nővel, hogy máshogy nem tudok hozzátok állni. Ebben az esetben nincs szálka és nincs gerenda, mert ilyen intoleráns módon, ahogy ti tettétek nem lehet viselkedni.
2013. okt. 15. 15:41
 45/55 anonim ***** válasza:
Megbocsáss, a 33-as és a 40-es komment az enyém. Elmagyaráznád, pontosan mit kifogásolsz bennük? Megköszönném. Üdv.
2013. okt. 15. 15:47
 46/55 anonim ***** válasza:
Én meg a 8, 21 és 34 vagyok, én sem gondolom hogy bármi bántót írtam volna.
2013. okt. 15. 15:53
 47/55 anonim ***** válasza:
100%

Én összességében az egész kérdést nem igazán értem.

Ha el tudtad dönteni, hogy elmész abortuszra, akkor nehogy már ne tudd eldönteni, hogy Neked ciki-e elmenni a saját szülész-nőgyógyászodhoz vagy sem?

Mert teljesen mindegy, hogy más idegennek ciki vagy sem, ha Neked az, vagy éppen fordítva.

Az orvos dolga, hogy szakmailag maximálisan ellásson, hogy magánemberként mit gondol az meg az ő dolga.

Ha nála írattad fel az esemény utánit, akkor meg még csodálkozni sem fog...

2013. okt. 15. 15:55
 48/55 anonim ***** válasza:
37%
Kedves 56%-os nem rád gondoltam, nem néztem meg a százalékokat, mert már ébredt a fiam, a támadó stílusból a borzasztó 69%-os nőre következtettem. Elnézést kérek tőled ezért. 70%-os, Téged meg sem említettelek, ha magadra vetted, biztos volt rá okod. Én tudok bocsánatot kérni attól, akivel nem voltam igazságos, van akinek szintén nem ártana erre rászokni.
2013. okt. 15. 16:08
 49/55 anonim ***** válasza:
Semmi baj, én nem haragszom. (Off: én sosem látok százalékokat, az én képernyőmön egyszerűen nem jelennek meg. :) ). Szép napot!
2013. okt. 15. 16:10
 50/55 anonim ***** válasza:
93%
Én csak azt nem értem, aki ennyire felidegeli magát egy abortuszos kérdésen, minek olvassa el? Én sem olvasok olyan kategóriát, ami nem érdekel, avagy ellenérzést vált ki belőlem. Valami baj van azzal az emberrel, aki direkt keresi azt a kérdést, ahol konfrontálódhat mással, beszólhat a kérdezőnek...
2013. okt. 15. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!