Az nagyon ciki, ha ahhoz a dokihoz mennék terhesség megszakításra, akinél szültem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Mármint a 28-as !Nem is tudom ,hogy egyes emberek annyi mindent megengednek maguknak,meg így látatlanba nekem is nagy lenne a pofám.De az ilyenek csak ennyit tudnak.Nem is izgat ,hogy mit írkál.Biztos unatkozik.
2013. okt. 15. 13:52
 32/55 anonim ***** válasza:
89%
már bocs, én a hangnemre írtam. Nem emberre, a hangnemre. Ez akkor is az ő döntése, ha te és akár én is másként döntenénk. Egyébként kívülről mindig nagyon könnyű tanácsot adni. Ő így döntött, ezt tiszteletben lehet tartani.
2013. okt. 15. 13:54
 33/55 anonim ***** válasza:
39%
Abortuszellenesként én SEM ÉRTEK EGYET A HAGNEMMEL. De! Amin a válaszadók egy része - joggal - kiakadt, az nem a gyermekét abortálni kívánó anya szándéka, mert ez itt, a fórumon már napi rutin sajnos. Ami kiverte a biztosítékot, az a kérdező totális önzése, mellyel annulálja a babája érdekeit, csakúgy, ahogyan az abortuszos nő lelki tusáját is. Annak az önérdeknek a megnyilvánulása, ami könnyed, múló, kellemetlenségnek, CIKIségnek tatja egy ártatlan emberi élet kálváriáját. Ami a páciensre irányuló "orvosi" reakciók esetleges kellemetlenségét nagyobb aggálynak tartja, mint a tervezett abortuszt. És ez a hozzáállás igenis vérlázító, értéktagadó és visszautasítandó. Ennek ellenére nem tesz jót sem a szerencsétlen halálra ítélt babának, se az anyjának, sem padig saját magának az, aki gyakorlatilag ugyanerre a szintre süllyed le.
2013. okt. 15. 14:28
 34/55 anonim ***** válasza:
0%

Igen, Nekem is a "ciki" szó szúrta a szemem... neki csak ciki, a babának pedig a vég...

Amúgy persze, van az az élethelyzet amikor ezt a lépést sajnos meg kell tenni - habár én biztosan minden áron próbálnám a helyzetet megoldani és nem a gyerkőcöt bántani :(, amúgy igaza van a kérdezőnek hogy semmi közünk hozzá.

2013. okt. 15. 14:44
 35/55 anonim ***** válasza:
25%
Sajnos nem tudok másmilyen hangnemet megütni egy olyan emberrel, aki a saját magzatának abortálása kész tény, egy nyomorult mondatot sem olvastam arról, hogy egy halvány gondolatában esélyt adna-e neki, azon viszont tépelődik, hogy mennyire CIKI ahhoz az orvoshoz menni.A halálraítélés számára egyértelmű, a kiválasztandó hóhér a kérdése lényege. Bár nem tudom, bárki felfogja-e, hogy miről beszélek, tisztelet a kivételnek.
2013. okt. 15. 14:44
 36/55 A kérdező kommentje:
Nahát végül is igen ,rosszúl tettem föl a kérdést.Életem legnehezebb döntése,ez de sajnos ne tudjuk bevállalni,és a szívem szakad meg,már többször is elsírtam magam ez miatt.
2013. okt. 15. 15:04
 37/55 A kérdező kommentje:
Védekeztünk is,mert ha nem tettük volna ,akkor elhiszem ezt a sok mocskolódást.
2013. okt. 15. 15:06
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
:( sajnálom. Biztos nagyon nehéz lehet.
2013. okt. 15. 15:08
 39/55 anonim ***** válasza:
34-es voltam
2013. okt. 15. 15:08
 40/55 anonim ***** válasza:
6%
Biztos, hogy nincs semmi megoldás? Mindent körbejártatok? Önkormányzat, család, egyházak... Annyi helyen van segítség, és nem is tudunk róla!
2013. okt. 15. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!