Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciki 20 évesen teherbe esni?

Ciki 20 évesen teherbe esni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 00:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
szándékosan vagy véletlenül? De cikinek szerintem semmiképpen nem ciki... miből gondolod, hogy az?
2012. febr. 16. 00:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Inkább az a ciki, ha nem tudod felnevelni, vagy a szüleiddel tartatjátok el magatokat.
2012. febr. 16. 00:55
 3/13 étoile et lune ***** válasza:
50%
Jelen körülmények között az se ciki, ha a szüleid tartanak el a gyerekeddel együtt, elvégre munkahiány van. Máskülönben ha nem lenne munkahiány, az is ciki lenne, ha gyerek nélkül élősködnél a szüleiden.
2012. febr. 16. 02:32
 4/13 Harangozó Sára ***** válasza:
Miért lenne ciki? Szerintem abszolút nem.
2012. febr. 16. 05:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés felmerül benned, akkor ciki..
2012. febr. 16. 07:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kérdést így feltetted, akkor nagyon gondolkozz-e, akarsz-e anya lenni (vagy akiről szól a kérdés). Egy baba nem lehet ciki, az csoda.
2012. febr. 16. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen szülni mentem...és nagyon büszke voltam magamra.Igaz,volt/van férjem,és a saját lábunkon álltunk/állunk.Ám abból,ahogy feltetted a kérdést úgy gondolom,Neked ezt még nem kellene "erőltetned".
2012. febr. 16. 10:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem ciki..
2012. febr. 16. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak akkor ciki, ha nagyon nem számítasz rá (és ezt nem jó a értelemben gondolom), de ez életkortól függetlenül "ciki".

Egyáltalán nem a mások véleménye miatt, hanem saját magad miatt. Ha örömet okoz a váratlan fordulat, akkor meg miért lenne ciki?

Amúgy ha ciki ha nem ciki, hogy maradjuk ennél a kifejezésnél, szerintem semmit sem változtat az esetleges tényeken.

2012. febr. 16. 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia én is 20 éves vagyok, és férjemmel(29) babát szeretnénk és én már alig várom, csak sajna még nem akar jönni!
2012. febr. 16. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!