18 évesen teherbe esni? Korai? (Bővebben lent)
Szerintem várjatok!
18éves 21hetes kismama.
Szia! Te döntésed. Régebben ez természetes volt, de akkor még más idők jártak.
Szerintem látogass meg a környezetedben egy pici babás családot és figyeld meg egy napjukat. Azt hinné az ember, hogy csak eszik meg alszik, de nem! nagyon sok munka lehet egy pici babával, nem beszélve arról, hogy pillanatokon belül mindent lerámoló totyogó lesz, akivel játszani kell, enni kell neki adni, stb. Persze nem lehetetlen, mindent meg lehet oldani, de ha mégis jóval nehezebb lesz mint gondolnátok visszacsinálni már nem lehet.
Én meg tudom egyet értek a kérdezővel,mindenki a pénzzel jön,meg mi minden kell a babának,sok minden kell az tény,de 9 hónap alatt nincs az az isten aki nem tudna mindent megvenni,meg ha vmi hiányzik a gyermekágyi pénzből megveszi.Ha szeretitek egymást,miért is ne.Ráadásul a sulit se hanyagolnád,hisz tudnád a baba mellett is csinálni.Hidd el megértelek,és teljes mértékben egyet értek veled.Sok sikert hogy minél hamarabb összejöjjön.
Ui:A házasság is szerepel a terveikben így nem lehet semmi rosszat mondani.
Ne gondold, hogy baba mellett épp úgy tudod élni a normális mindennapjaidat! A tanulás még a távoktatás esetében is többedrendűvé válik.
Ti döntitek el, de a véleményem: várjatok legalább addig, amíg a sulit befejezitek.
Szerintem is várjatok. Persze tanulni lehet a gyerek mellett is, de hogy ugyanúgy? Az nem igaz (: Sokkal nehezebb. Én a fiam mellett diplomáztam le, vért izzadtam miatta.
21 évesen szültem, ez is veszettül korai nem még a 18. Pár évet várjatok, nem maradtok le semmiről! (: Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!