Szerintem mindenképpen mondd el, előbb-utóbb úgyis látni fogja, szóval nincs értelme halogatni.
2012. jan. 8. 06:16
2/14 anonim válasza:
Szerintem is mond el mihamarabb és közösen beszéljétek meg,hogy hogyan tovább!
Egyébként pedig gratulálok és sok boldogságot hozzá!-szerintem ezzel el is mondtam szerintem mit tegyél!:)
2012. jan. 8. 07:20
3/14 anonim válasza:
Ezt közösen kell eldöntenetek. Ha a gyerekek már nagyok,akkor őket is hallgassátok meg.
Ha a helyzetetek nem engedi meg,hogy vállaljátok,akkor marad az abortusz. Nem az ellenzőknek kell majd felnevelni,hanem nektek.
2012. jan. 8. 07:30
4/14 anonim válasza:
A nagyobb gyerekek meghallgatása szerintem hülyeség - ez a pici pont ugyanannyira a gyerekük, mint a nagyobbak, semmi beleszólásuk a dologba. Sem pro, sem kontra.
Mondd el a férjednek és örüljetek! :-)
2012. jan. 8. 07:44
5/14 anonim válasza:
Ez olyan jó :) Mond el a férjednek és örüljetek hogy lesz megint egy kis csöppség nektek :)))
2012. jan. 8. 08:03
6/14 anonim válasza:
Tyűűű hát én egyrészt tuti megtartanám.:) Másrészt a férjed hogy áll a dologhoz? Mert ha azt hangoztatja hogy jaj de jó hogy már lezárult ez a babázós időszak és hogy milyen jó hogy már nagyobbak a gyerekek...akkor lehet hogy ő nem lesz benne a dologban:( És akkor mivel az ő gyereke is, így rá (is) hallgatnék.
2012. jan. 8. 08:19
7/14 anonim válasza:
Mindenféleképpen mond el neki, hiszen az ő gyermeke is.
Gratulálok, ha megtartjátok, de ez a ti döntésetek, a gyerekeknek a véleménye számít persze, de ezt NEKED és a FÉRJEDNEK kell eldönteni, nem a gyerekeknek.
Írj majd, hogy hogyan döntöttetek!
Nem voltam még ilyen helyzetben (28 éves vagyok), mi fél éve várjuk a második babát, de nem jön. :(
2012. jan. 8. 08:32
8/14 anonim válasza:
Gratulálok! Mondd el és örülni fog!! Semmi bajod sem lesz. Én 18 voltam, mikor a húgom született, Anya 43. Szuper dolog, annyira boldogok voltunk, az egész család!
2012. jan. 8. 13:01
9/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy öreg még egy kisbabához, s a férjed sem! De te tudod, hogy mit tudtok bevállalni. Biztos nagy sokk ez az egész, ha esetleg már éppen kirepülő gyerekeitek vannak, de azért ne tragédiaként fogd fel! Ha megbeszéltétek és nem, akkor elvetetitek. Rengeteg nő veteti el a magzatát, senki nem fog titeket megszólni. Nem is kell rajtatok kívül bárkinek is tudni róla. De én a helyedben azt hiszem nagyon örülnék a kezdeti sokk után. :-)
2012. jan. 8. 14:21
10/14 anonim válasza:
Szia. Én mindenképpen először is a férjemmel ülnék le megbeszélni a dolgot. Én megtartanám, szerintem még belefér korban hogy bevállaljátok ezt a babát. Habár lehet azért írom ezt mert nekem van egy ismerősöm akivel 40 évesen történt ugyanez. Ők megtartották. Nagyon örültek neki. Másodsorban pedig én is megtartanám ha velem történne ugyanez. Kívánom, hogy közösen olyan döntést hozzatok, ami nektek a legjobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!