Ciki a terhesség a koromban?
Szia!
Én 29 éves koromban szültem (tavaly),de kb 20-nak nézek ki...az idősebb emberek elég megvető pillantásokkal adták tudtomra,hogy micsoda fertő,hogy ennyi idősen babát várok!Sőt volt olyan,hogy odajött hozzám 2 idős néni,és mondták,hogy látják milyen nagy bajban vagyok...Nos,ehhez képest férjnél vagyok,tervezetük a babát,saját lakásban élek,és semmiban nem szenvedek hiányt...de nem mondtam nekik rá semmit.Sokszor bántott egyébként,de a vége felé megtanultam kezelni,és még nevettem is rajta!Ne foglalkozz a sok rosszindulatú emberrel,vagy ha könnyebb a lelkednek szólj vissza!
Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit szólnak ahhoz, hogy gyermeket vársz, hanem azt tudd, hogy 16 évesen (sőt később is) óriási nagy felelősséget vállalsz a gyermekszüléssel! Az felnőtt gondolkodásra vall, hogy nem akarod elvetetni, mert sok nő utána már nem esik olyan könnyen teherbe.
Amit én tudnék ajánlani neked, hogy mindenképpen beszéld meg ezt a dolgot (minél előbb) a szüleiddel, vagy hozzád nagyon közelálló emberekkel, és látogasd meg ezt az oldalt is, talán itt is adnak tanácsot neked a jó döntéshez! [link]
Anyukám engem is 20 évesen szült, és jól felnevelt, pedig egyedül kezdte, aztán később lett egy nevelőapukám is, akivel még mindig együtt vannak. Ezt azért írom, mert vannak jó történetek is, mivel minden ember más, és mindenkinek más a felelősségérzete és a személyisége, sőt még az életfeladata is.
Kívánom neked, hogy a lehető legjobban dönts, mert itt életekről van szó!
tesztet vettem és azon volt pozitív .
ne haragudj h nem válaszoltam , de csak most jöttem rá , hogy hogyan kell válaszolni ..
már 1 hete késik .
nem védekeztünk . tudom , hogy nagy felelőtlenség volt :(
és megtörtént a " baleset " .
5percen belül lett 2 csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!