Történt veled ciki dolog mások előtt a terhesség alatt?
Nem. :) Hacsak nem az, hogy múltkor terhesgondozáson egy másik, sokkal fiatalabb terhességi korban járó kismama rémülten nézte, ahogy az egész pocakom mindenfelé mozgolódik - elég pörgős a kishölgy odabent. De nem ciki volt, csak vicces, és picit zavarba jöttem attól, ahogy bámult.
36 hetes km
Csak majdnem. Az egyik bevásárló központban csámpáztam irtózatos sebességgel a wc-be. A lányom rúgott 2 hatalmasat a hólyagomba, onnantól meg éppen csak araszolni tudtam, merthát szorítottam össze a combjaimat, be ne pisiljek... :)
Az már neccesebb volt, mikor a cora közepén eszméletlenül estem össze... :S
Egyik ciki, a másik annyira nem.
Nem tudom, hogy a találkozás nekem volt-e kellemetlenebb, vagy a másik kismamának. 3 évvel ezelőtt, mikor az első babánkat vártuk, összetalálkoztam a védőnői tanácsadóban egy volt tanítvánnyal, aki csak egy hónappal volt későbbre kiírva nálam.
Belépett, leült, megismert, köszönt: "Jó napot Tanárnő"
Én meg ugye: "Szia." :)
Én akkor voltam 26 éves, ő 16.
A másik esetem most történt. A Mc Donald's-ban megcsúszott a cipőm sarka egy zsírfolton vagy vmi kajamaradékon és térdre borultam 22 hetesen. Ciki volt, de szerencsére nem lett bajunk, nekem ez a fontosabb.
Az én kisfiam is elég mozgékony. :) Ez a majdnem bepisilés velem is előfordult már párszor. :) Remélem nem volt semmi komoly baj,hogy elájultál?
Velem annyira nem is ciki dolog történt.Vagy mégis? ::) Azt hiszem kezdek teljesen elbutulni a pocakosság alatt. :)
Nagy teszvesz,vatera mániás vagyok,és valamelyiknap eladtam egy cipőt,postáznom kellett.Erre ma visszajött a cucc,mert magamnak címeztem meg. :D
Nem ciki, mert nem hallotta senki, csak a barátnőm, előtte meg semmi nem ciki.
Első terhességem alatt egy időben eléggé pukizós voltam, nagy hosszú és hangos pukik (baba idézte elő néha a mozgásával). Egyszer vásárolni voltunk, épp jött egy hangos puki, pont mikor mellettem egy vadidegen nő lehajolt. Olyan volt mintha ő pukizna. A barátnőm szétröhögte magát, mert tudta hogy én vagyok.
Moziba mentünk a tesómmal, és a kukprica beesett a cicim közé, istentelenül szúrt, és ruha alól ahogy próbáltam előbányászni, ahogy próbáltam kiszedni lejjebb és lejebb sikerült tenni, végül a kismamanaci dereka fogta fel. A fél sor rajtam mosolygott mit szenvedek.
Nem volt egyszerű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!