Az nagyon ciki, ha ahhoz a dokihoz mennék terhesség megszakításra, akinél szültem?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 13:58
21/55 anonim válasza:
8-as vagyok. Miért pontoztatok le? Azért mert cikinek tartom az abortuszt? Hát igen, szerintem VÉRCIKI! Ha Nektek egy rutin dolog, akkor pontozzatok nyugodtan még lejjebb, de örülök, hogy nem ilyen értékrendem van és így megtiszteltetés ha az ilyen emberek inkább 0-ra pontoznak!!!!!
22/55 A kérdező kommentje:
Agyasok ,védekeztünk csak elszakadt az a szar.De lehet ti még soha a büdös életbe nem hibáztatok?De szerintem igen,csak egyszerű itt osztani az észt:
2013. okt. 15. 12:34
23/55 A kérdező kommentje:
19,és 20-as ,Ne izguljál te azon,hogy én hova fogok járni fél évente mert,neked ahhoz semmi közöd.Normális válaszokat vártam ,ami nem igazán sikerült.A világon nem én leszek(még nem biztos) az első nő aki abortuszra megy,és nem is a legutolsó.Úgyhogy tehetsz egy szívességet.
2013. okt. 15. 12:38
24/55 anonim válasza:
Felőlem bérletet is vehetsz. Lehet, hogy jár nagycsaládosi kedvezmény... De képzeld el, a guminak van egy tulajdonsága, most lepődj meg: Néha elszakad.Ezért megbízhatatlan. Persze, én vagyok a hülye...de ki is megy abortuszra?
25/55 anonim válasza:
"Felőlem bérletet is vehetsz. Lehet, hogy jár nagycsaládosi kedvezmény"
Undorító vagy utolsó.
Olvasd el, még esemény utánit is bevett, mégis így járt. Jobban érzitek magatokat ettől a mocskolódástól?
26/55 anonim válasza:
Az abortusz nem lesz "kevésbé abortusz" attól, hogy Te megpróbáltál védekezni.
27/55 anonim válasza:
komolyan, hogy tud idáig fajulni ez a beszélgetés? A kérdező biztosan nem jószántából teszi ezt, ez az ő döntése. Tanácsot kért egy kérdésben, ehhez képest undorító az a hangnem, amit néhányan itt már megengednek maguknak.
28/55 anonim válasza:
Na ez már sok. Én vagyok undorító?? Szerinted ez egy biztos módja a fogamzásgátlásnak, hogy gumit használnak és ha kiszakad bevesz egy esemény utánit, ami esetleg nem hat, mint most? És valahányszor kiszakad és terhes lesz, megy majd műtétre? Ez megoldás?
Szerintem meg az az undorító, hogy a kérdezőnek mindössze ciki az egész!
29/55 anonim válasza:
"Na ez már sok. Én vagyok undorító??"
Igen te vagy. És a legnagyobb baj, hogy azt hiszed, hogy ezt a hangnemet megengedheted magadnak bárkivel szemben is.
30/55 A kérdező kommentje:
Tudod mit utolsó,á inkább nem is írok mert ilyenekkel nem érdemes.
2013. okt. 15. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!