Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a korai terhesség?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 20:41
2/24 A kérdező kommentje:
15-16 évesen!!
2011. nov. 6. 20:43
3/24 anonim válasza:
nem ciki, csak féltem tőletek a társadalmat
4/24 A kérdező kommentje:
miért is?
2011. nov. 6. 20:44
6/24 anonim válasza:
pfff csak. Így is sok a "buta" és felelőtlen ember. Nem kell h adjatok még a világnak. Ha ilyenek a szülei, ő se lesz különb. :(
7/24 anonim válasza:
Azért ciki, mert a társadalom elítéli. Manapság - legyünk őszinték - inkább a cigányokra jellemző ez a teenager terhesség és, ha egy magyar ember is az lesz, akkor a társadalom (valamilyen szinten érthetően) elítéli. Én is mindig megnézem a fiatal terhes lányokat, annak ellenére, hogy tudom, lehet nem tehet róla, pl megerőszakolták és épp ellenzi az abortuszt. Bár ez elég ritka
8/24 anonim válasza:
15-16 évesen még az. Nem tudod eltartani még magadat sem,nemhogy egy gyereket. Nem elég megszülni,annak otthon,étel,ruha is kell. Valamint sok törődés. Mellette nem lehet elmenni bulizni,sőt még dolgozni sem.
9/24 anonim válasza:
Igen az, bár ez azért nem a legmegfelelőbb szó.
Ilyenkor még az anya is gyerek.
10/24 anonim válasza:
Cigány kultúrában pl. nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!