Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akiknek volt már terhes a párja-nem hiányoljátok a nagy melleket, amik a párotoknak terhesség alatt voltak? Kiábrándító, hogy aztán megint összementek?
Nem, mivel egy terhesség a női test változásával jár, természetesen amikor gyermeket szerettünk volna ezt tudtok előre mind a ketten.
Szóval a nagy mellek helyett kaptam egy csodálatos kislányt! A kérdésed egészen buta, remélem nem gondoltad komolyan, ha igen akkor még van mit fejlődni...
Én nem azért szerettem a páromba mert jó mellei voltak, hanem egy egészen más, megmagyarázhatatlan dolog miatt, és aki ezt nem tudja, az inkább még kapcsolatot se akarjon, nemhogy gyereket!
Első vagyok
A test folyamatosan változik, ha most nem a gyermek miatt változik meg a nőnek a teste akkor pl 8 év múlva elkezd megereszkedni a bőre/melle, ráadásul akkor még azt is elmondhatjuk magunkról, hogy a mi kis csodánkat a világra se segítettük.
Több örömet ad nekünk a kislányunk az életben, mint két nagy kemény görögdinnye mell. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!