Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a korai terhesség?
És akkor ki is neveli?
Alapból egy szülőt nem érdekli ciki-e a terhessége. Ebből is látszik mennyire gyerek vagy.
És mit szól a baba apukája, meg a szüleid?
Mondjuk, ha mindenki tárt karokkal várja a babát, akkor bátran lehetsz abortusz ellenes. Habár az érzelmi érettséged így is megkérdőjelezhető, ha mindezek után csupán az a kérdés merült fel benned, hogy "ciki-e"..
Nah álljunk csak meg. Hány éves vagy? Biztos, hogy terhes vagy?
Tervezett volt a gyerek, vagy nem?
Véleményem szerint igen is ciki" (bár ez nem jó szó rá) a terhesség 15 évesen. Ha testileg elég érett is arra, hogy kihordja a gyereket, a felneveléséhez már nem biztos, hogy lelkileg érett.
Az abortuszt én is ellenzem. Csak tudod: vannak védekezési módszerek, amikkel meg lehet előzni. A legtöbb tiniterhesség felelőtlenség miatt következik be. Én is szexeltem 15 évesen, de tudtam védekezni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!