Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki a korai terhesség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a korai terhesség?

Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 20:41
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
na én épp ellenzem az abortusz!!!!Nem tudom hogy képes egy ember ilyenre!!!Attól hogy nincs keresetem még meg tudok neki adni mindent ugyanis vannak szüleim és a baba apukája aki dolgozik!!!
2011. nov. 6. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
És mire fogod tanítani, mikor még neked is tanulnod kéne?
2011. nov. 6. 20:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem te adsz meg neki mindent, hanem a párod,és a szüleid.
2011. nov. 6. 20:55
 14/24 A kérdező kommentje:
Képzeld csak addig maradok itthon amíg megszülöm utána megyek iskolába magyarán fél évet halasztok!!
2011. nov. 6. 20:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyakorlatilag a szüleidnek szülsz gyereket, képzeld...
2011. nov. 6. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem, bocs, inkább nem vitatkozom egy kislánnyal 36 éves nő létemre...
2011. nov. 6. 20:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

És akkor ki is neveli?

Alapból egy szülőt nem érdekli ciki-e a terhessége. Ebből is látszik mennyire gyerek vagy.

2011. nov. 6. 21:01
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

És mit szól a baba apukája, meg a szüleid?

Mondjuk, ha mindenki tárt karokkal várja a babát, akkor bátran lehetsz abortusz ellenes. Habár az érzelmi érettséged így is megkérdőjelezhető, ha mindezek után csupán az a kérdés merült fel benned, hogy "ciki-e"..

2011. nov. 6. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:

Nah álljunk csak meg. Hány éves vagy? Biztos, hogy terhes vagy?

Tervezett volt a gyerek, vagy nem?

Véleményem szerint igen is ciki" (bár ez nem jó szó rá) a terhesség 15 évesen. Ha testileg elég érett is arra, hogy kihordja a gyereket, a felneveléséhez már nem biztos, hogy lelkileg érett.

Az abortuszt én is ellenzem. Csak tudod: vannak védekezési módszerek, amikkel meg lehet előzni. A legtöbb tiniterhesség felelőtlenség miatt következik be. Én is szexeltem 15 évesen, de tudtam védekezni!!

2011. nov. 6. 21:17
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
A srác úgyis elhagy, szóval majd nevelheted fel (pontosabban a szüleid) egyedül a gyereket. Így is tele van a harmincas korosztály leselejtezett 1-2 gyerekes anyukákkal, szóval ide bérletet váltottál.
2011. nov. 6. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!