Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusznak mik a tünetei?

Az abortusznak mik a tünetei?

Figyelt kérdés

Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.

Hogyan titkolhatom el az abortuszt?

2013. okt. 6. 21:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
49%
igen, és a párod annyira h.lye, hogy ha nincs egy vasatok se, biztos rád erőlteti, hogy tartsd meg, ezért nem mondhatod el neki.. édes kis történet, kár, hogy ezért valaki az életével fog fizetni.
2013. okt. 8. 19:35
 62/71 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek? Vagy ennyire tudatlan vagy, hogy a megszaktíás nem védekezés? Bocsi de remélem a hozzád hasonlóaknak soha nem lesz gyereke, ennyi észt kár örökíteni...
2013. okt. 8. 20:30
 63/71 anonim ***** válasza:
Kérdező #60, mi köze az anyagiaknak a vajúdáshoz? Ugyan, legalább saját magadhoz lennél őszinte...
2013. okt. 10. 22:58
 64/71 anonim ***** válasza:
Egyszer úgyis kiderül... és akkor már visszacsinálni nem lehet! Kívánom, hogy legalább együtt beszéljétek meg. Talán jobb sorsa lesz annak a babának.
2013. okt. 11. 09:12
 65/71 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nézd meg kérdező:

[link]

Nagyon megrázó fénykép- de a felelősséghez ez is hozzátartozik. Ez egy 12 hetes baba. Ez az utolsó határ amikor még el lehet vetetni a picit. MIndene megvan, csak még nőnie kell...Ha nem szeretnétek babát- mindegy miért - védekezzetek!!! Tanítsuk ezt meg a gyermekeinknek is. Persze van olyan helyzet mikor nem lehet mást tenni- én nem vagyok sem abortusz ellenes, sem párti- mert mindig lehet olyan szituáció mikor ez a legjobb döntés. Azonban sokkal több a felelőtlenségből származó elvetetés... A.

2013. okt. 11. 12:42
 66/71 anonim ***** válasza:
0%
Még valami az abortusz mellett nálam csak az az érv szól ha nagyon beteg vagy ha erőszakból származik a pici!!!!!Amit te csinálsz mélységesen elítélem!!!A.
2013. okt. 11. 12:52
 67/71 marcipanfelho93 válasza:
0%

Ne haragudj de nagyon butàn àllsz az egészhez...Mi az hogy a te gyereked ? Ha jól tudom 2 ember kell hozzà.Az apjànak is ugyan annyi köze van hozzà mint neked...És ha majd gyereket akartok akkor a kiskönyvedben úgyis benne lesz az abortusz, és az is hogy mikor..minden kifog derülni...beszéljétek meg..

Üdv : 21 hkm

2013. okt. 26. 07:38
 68/71 anonim ***** válasza:
Ha nem mondja el az ember a dokinak,védőnőnek h volt abortusza akkor ki nem derül. Az én abról csak a kerületi sztkban tudnak de nem odajártam terhesgondozásra a magándokim meg nem tud róla... (nem ias ő mütött...)
2013. okt. 27. 10:37
 69/71 anonim ***** válasza:

Tévedsz utolsó abban az esetben, ha a nő még nem szült gyereket, mert a méhszáj állapota megváltozik szülés után, és abortusz után is.

Tehát ha még nincs gyereke a nőnek, akkor az orvos tudni fogja a méhszájvizsgálatból, hogy már volt abortusza.

Ha már egy vagy több gyermek után megy abortuszra a nő, akkor tényleg nem.

De kérdező azt hiszem nem ez a kategória a 24 évével...

2013. okt. 27. 14:14
 70/71 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok. Nekem 2 gyerek és 1 ab után a dokim meg se mondta volna hogy szültem egyáltalán. Se a méhszájamon,se a méhemen nem látta(méretén) hogy én valaha szültem. Mondjuk lehet hogy ez egyedi és nekem szerencsém volt..
2013. okt. 27. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!