Az abortusznak mik a tünetei?
Hat hetes terhes vagyok, de mivel a párommal van egy kis gond ezért el szeretném vetetni a babát. Ő biztos azt akarná, hogy tartsuk meg de elég zűrös a magánélete ( most válik stb). Albérletbe kellene, hogy menjünk egy darabig de gyerekkel ez nem jó ötlet. Röviden ennyit arról, hogy miért nem tarthatom meg a babát... Bárcsak megtarthatnám de nem lehet.
Hogyan titkolhatom el az abortuszt?
Ezt nézd meg kérdező:
Nagyon megrázó fénykép- de a felelősséghez ez is hozzátartozik. Ez egy 12 hetes baba. Ez az utolsó határ amikor még el lehet vetetni a picit. MIndene megvan, csak még nőnie kell...Ha nem szeretnétek babát- mindegy miért - védekezzetek!!! Tanítsuk ezt meg a gyermekeinknek is. Persze van olyan helyzet mikor nem lehet mást tenni- én nem vagyok sem abortusz ellenes, sem párti- mert mindig lehet olyan szituáció mikor ez a legjobb döntés. Azonban sokkal több a felelőtlenségből származó elvetetés... A.
Ne haragudj de nagyon butàn àllsz az egészhez...Mi az hogy a te gyereked ? Ha jól tudom 2 ember kell hozzà.Az apjànak is ugyan annyi köze van hozzà mint neked...És ha majd gyereket akartok akkor a kiskönyvedben úgyis benne lesz az abortusz, és az is hogy mikor..minden kifog derülni...beszéljétek meg..
Üdv : 21 hkm
Tévedsz utolsó abban az esetben, ha a nő még nem szült gyereket, mert a méhszáj állapota megváltozik szülés után, és abortusz után is.
Tehát ha még nincs gyereke a nőnek, akkor az orvos tudni fogja a méhszájvizsgálatból, hogy már volt abortusza.
Ha már egy vagy több gyermek után megy abortuszra a nő, akkor tényleg nem.
De kérdező azt hiszem nem ez a kategória a 24 évével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!